Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213448 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Ok to juz prawdopodobnie moj ostatni temat/post na tym forum. Pisze to tylko po to by obnazyc wasza logike a raczej jej brak. "Zacznijmy od tego, że 100 reklam w niczym nie pomoże w rozwoju sieci. Są one za kare a w zasadzie w nagrodę aby tacy leniwi gracze jak Ty mogli wrócić do gry. [...] jak wyżej pisałem to reklamy są dla Ciebie a nie dla sieci." http://multi-head.pl/topic/42036-sphinx-cz3/ Ok! Spojrzmy na to z mojego punktu widzenia. Gram czysto, dostaje za to bana, i potem jakis chlopczyk probuje mi wmowic, ze W NAGRODE za czysta gre moge zrobic reklamy waszych serwerow by moc na nich grac. I nie zapomnijmy o waznej czesci a mianowicie: TE REKLAMY SA DLA MNIE. Kto ma wlasny rozum ten sam dostrzeze idiotyzm i brak logiki tej wypowiedzi. Ja wogole nie rozumiem jak mozna dac graczowi bana nie bedac pewnym czy faktycznie czitowal. A u was to jest tak: ban leci odrazu, nawet bez namyslu, dalej jesli minie 24h to w nagrode musisz robic reklamy . Pozatym musze rejestrowac sie na waszym forum, robic 4 tematy z czego kazdy jest odrazu zamykany i ujadac sie z jakimis dziecmi tracac na to wszystko czas po to tylko by udowodnic swoja niewinnosc. Tymczasem na dobrych sieciach serwerow jest zupelnie odwrotnie, to admin troszczy sie o gracza i nie pozwoli by ktos kto gral czysto zostal z banem. Na dobrych sieciach serwerow w przypadku problemow ze screenami oglada sie demko, ktore zreszta jest najlepszym dowodem jaki moze byc. A na slabych sieciach serwerow wiecie jak jest bo sami siedzicie w tej amatorszczyznie. JESZCZE JEDEN OSTATNI RAZ PROSZE O SPRAWDZENIE MOJEGO DEMA, KTORE POTWIERDZI CZYSTOSC MOJEJ GRY I ROZWIEJE WSZELKIE WATPLIWOSCI. Jesli tego nie zrobicie uznam wasz ubteam za niedorozwiniety a wasza siec serwerow za najgorsza z jaka mialem stycznosc przez 8 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213449 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Zbanujcie go, będzie po problemie. Sory za spam, lecz jest to irytujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213453 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Zbanujcie go, będzie po problemie. Sory za spam, lecz jest to irytujące. Nie zablysnales inteligencja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213493 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213494 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi