Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Skarga

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina: 25.09.2014 g:15:23

Nazwa admina:Guyver

Dowody:Tylko konsola nie mialem jak zrobic demka, ale on wie o co chodzi. Chcialem dodac (konsole) ,lecz cos jest nie tak i niechce mi sie z tym bawic.

Swiadkowie: Mysle ze Ci co grali.

Uzasadnienie: Zaczne od poczatku: Wczoraj dostalem bana za niby uzywanie "min" na modzie, ale ja tego nie zrobilem. Napisalem skarge na admina a on ja usuna i stwierdzil, ze jak dostalem "ub" to ona jest niewazna, ale tak nie jest... Dzisiaj bylem (mozna to tak nazwac) nekany przez admina, poniewaz  dawal mi kick'i za to ze bylem np. 5 sec afk lub  jak chcialem cos napisac. Piszac na u@ skarge na gracza on powiedzial zebym (on czyli Guyver) cyt. "nie mowil mu co mam robic". Wczesniej podczas gry przeniosl mnie na specta w celu rozmowy ze mna, lecz ja sie ani nie zgodzilem na rozmowe ,ani on sie nie pytal tylko poprostu mnie przeniosl. Cala sytuacja skonczyla sie tym ze dostalem bana na 1 dzien z powodem tu cyt. "prowokujesz" to niby "prowkacja" z mojej strony miala wygladac tak ,ze napisalem na u@ z grozba o to ,ze napisze skarge jezeli dalej tak bedzie postepowal.

PS: Prosze o rozpatrzenie skargi, poniewaz nie jest to pierwsza taka sytuacja. :(

Witam.Sprawa wygląda tak że wczoraj dostaleś ode mnie niesłusznego bana i odrazu Ciebie odbanowałem.Dzisiaj rozgrywaka swarm plague stawiasz sobie jakby nigdy nic lasermine.Regulamin mowi wyraznie ze nie stawiamy laserow na swarmie plague itd,dlatego też przeżucilem Ciebie na speca aby wszystko wyjaśnić bo widzę że jesteś troszeczkę nieogarnięty.Ja zanim zbanuje kogos to najpierw daje ostrzezenia.Co do nękania to nie wciskaj mi tu kitu poprostu chciałem wyjaśnic Tobie co robisz zle ale Ty albo się bałeś albo sam już nie wiem.W każdym bądz razie mój ban jest jak najbardziej słuszny a powód bana wiesz dlaczego taki dostałes.Odczekaj sobie ten jeden dzień i zadaj sobie pytanie czy następnym razem przeczytam regulamin czy go oleje ?Tyle z mojej strony

Data i godzina: 25.09.2014 g:15:23

Nazwa admina:Guyver

Dowody:Tylko konsola nie mialem jak zrobic demka, ale on wie o co chodzi. Chcialem dodac (konsole) ,lecz cos jest nie tak i niechce mi sie z tym bawic.

Swiadkowie: Mysle ze Ci co grali.

Uzasadnienie: Zaczne od poczatku: Wczoraj dostalem bana za niby uzywanie "min" na modzie, ale ja tego nie zrobilem. Napisalem skarge na admina a on ja usuna i stwierdzil, ze jak dostalem "ub" to ona jest niewazna, ale tak nie jest... Dzisiaj bylem (mozna to tak nazwac) nekany przez admina, poniewaz  dawal mi kick'i za to ze bylem np. 5 sec afk lub  jak chcialem cos napisac. Piszac na u@ skarge na gracza on powiedzial zebym (on czyli Guyver) cyt. "nie mowil mu co mam robic". Wczesniej podczas gry przeniosl mnie na specta w celu rozmowy ze mna, lecz ja sie ani nie zgodzilem na rozmowe ,ani on sie nie pytal tylko poprostu mnie przeniosl. Cala sytuacja skonczyla sie tym ze dostalem bana na 1 dzien z powodem tu cyt. "prowokujesz" to niby "prowkacja" z mojej strony miala wygladac tak ,ze napisalem na u@ z grozba o to ,ze napisze skarge jezeli dalej tak bedzie postepowal.

PS: Prosze o rozpatrzenie skargi, poniewaz nie jest to pierwsza taka sytuacja. :(

Co ty opowiadasz wiesz co to nękanie ??? Guyver był spokojny wobec ciebie a ty go prowokowałeś że napiszesz skargę na niego.Myślisz że zjadłeś wszystkie rozumy ?? żeby napisać skargę wypada znać regulamin chłopczyku :)

Nawet sie mnie nie zapytales o nic.Nie wciskaj mi tu ,ze nie banujesz odrazu bo wczoraj co innego bylo. A o to ze polozylem mine nie mam pretesji dales mi slaya i to przyjolem na klate. I od kiedy sie dostaje bana na 1 dzien za to ze sie pisze na u@ ostrzezenie do admina ? Jakies dziwne zasady :(

Upomnialem go tym ze napisze skarge a on mi dal bana tyle w temacie. Jak by dal na 1 godz. 2 godz. jeszcze jakos bym to zniosl ,ale na 1 dzien... chyba przesadzil :/ i nie mow do mnie chlopczyku.

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...