Gość Guest Napisano 24 Września 2014 #213250 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 tylko tyle ze AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : GRABA [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 56401150 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 195.136.40.10 ' robił mi to na bugu i jak ja mam to wstawić gdzie kura FA nie mam nic... gdzie pakiety zgubiłem... czyli wysylanie?????? wiem że to tlumaczenie gnojka ale co zrobić... znacie mnie na tyle (chyba).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2014 #213251 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i Pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 24 Września 2014 #213279 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Niestety bez ss nie uzyskasz ub kieruj się poradnikiem http://multi-head.pl/topic/23215-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2014 #213298 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 No to raczej sie pozegnamy bo na faunie raczej sie nie robi screenow a tym bardziej jak jest bug u gracza (mam radiowe i czesto mnie wywala zwlaszcza ze jest napisane Waring cl flush enity packet ale ok milej gry rzycze i papatki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 24 Września 2014 #213300 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Sam kiedyś borykałem się z gubieniem pakietów i jak najbardziej ss się robią. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 24 Września 2014 #213301 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi