Gość Guest Napisano 24 Września 2014 #212897 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Wiek:18. Staż na forum: 65 dni. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head: Brak. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki: Myślę, że mocne 9. Ilość czasu jaką poświęcasz na pisanie recenzji: W ciągu kilku ostatnich dni moja aktywność na forum spadła, ponieważ jestem odcięty od internetu. Podkradam trochę od sąsiada, więc czasami zaglądam. Zostałem zapewniony, że dziś będę już miał swój internet, więc będę mógł co najmniej godzinkę lub dwie spędzić na pisaniu recenzji. Górna granica to 3-6h. Przykład jednej recenzji (napisanej samemu, można wspomagać się internetem): Lineage 2 jest jedną z najbardziej grywalnych i cenionych gier typu massively multiplayer online role-playing game. Gra została wyprodukowana oraz wydana przez południowokoreańską firmę NCsoft. Produkcja ta ujrzała światło dzienne 27 kwietnia 2004 roku na świecie, a 29 listopada 2005 roku w Polsce. Niedawno gra ta obchodziła swoje dziesięciolecie istnienia, a mimo to nie zostaje graficznie w tyle. Lineage 2 nie jest grą szybką, w której w bardzo krótkim czasie można osiągnąć wiele rzeczy, wręcz przeciwnie - zaczynając rozgrywkę trzeba przygotować się, że trzeba poświęcić wiele, wiele czasu, by do czegoś dojść. Gra dzieli się na wiele kronik, każda kolejna wnosiła ulepszenia i bardzo polepszała rozgrywkę. Na początku gry tworzy się bohatera, którego wybrać można z następujących ras: Ludzie, Elfy, Czarne Elfy, Krasnoludy, Orki oraz Kamaele (Anioły). Do każdej postaci przypisana jest inna wioska. Każdy bohater ma inne, unikalne umiejętności, które nabywa wraz ze wzrostem leveli (poziomów). Są one podzielone, jak w większości gier tego typu, na aktywne i pasywne. Może on też nosić coraz lepsze zbroje, bronie oraz biżuterie. Można samemu przemierzać ten wielki, baśniowy świat, lecz można też grać grupowo. Wystarczy, by jedna osoba stworzyła Clan (gildię) i zaprosiła do niego innych ludzi. Clan również ma poziomy, zdobywa się je za pomocą właśnie dodawania ludzi, im więcej tym większy poziom. Skutkuje to potem lepszymi buffami( czary zwiększające Atk.spd - prędkość ataku, P.atk - atak fizyczny, M.atk - atak magiczny, P.def - obronę fizyczną, M.def - obroną magiczną, i wiele, wiele więcej). Tworzenie clanów ma tez inne plusy - dzięki temu można umawiać się z liderami innych gildii na Clan War's (Wojny Klanowe), lub uczestniczyć w wypadach na Siege lub Raid Bossy. Castle Siege jest to wojna o zamek. Oczywiście są 2 strony - atakujący oraz obrońca. Oczywiście nie uczestniczą w tym tylko 2 klany - każda gildia może pozyskiwać sojuszników, więc liczba graczy podczas tej wojny może dojść nawet do kilkuset. Jeżeli klan najeżdżający zwycięży to lider tej gildii może wyryć na specjalnym artefakcie swoje imię za pomocą umiejętności. Oczywiście to nie są główne plusy tejże kultowej gry - handel oraz rolnictwo działa pełną parą. Za pomocą Krasnoludów można tworzyć różne przedmioty, matsy (materiały potrzebne do wytworu zbroji, broni, biżuterii). Owe matsy można zdobyć za pomocą zabijania potworów oraz przeszukiwania ich zwłok (specjalizują się w tym również Krasnoludy). Dzielą się one na 2 klasy: Crafterów oraz Spoilów. Crafterzy siedzą zazwyczaj na rynku i umożliwiają innym osobom tworzenie różnych rzeczy, a Spoilerzy przemierzają świat w poszukiwaniu przeróżnych przedmiotów, które wyciągają ze zwłok zmarłych mobów. To tylko krótki opis tej gry, jest ona bardzo rozbudowana i warta uwagi. Polecam ją bardzo gorąco, sam gram w nią od ok. 9 lat i nie mam zamiaru przestać. A oto trailer: Możliwe, że ta recenzja jest zbyt szczególna, lecz pisałem ją dosłownie kilkanaście minut, przed wyjściem do szkoły. Gdy dostanę szansę to udowodnię, że potrafię dużo więcej. Pozdrawiam . TeeZ w zupełności Cię rozumiem, sam po przeczytaniu tej recenzji doszedłem do wniosku, że jest za dużo szczegółów i jest przede wszystkim za długa. Wiem, że stać mnie na więcej i udowodnię to, jeżeli dostanę szansę. Apeluję do wszystkich, którzy się tu wypowiedzieli lub mają zamiar to zrobić - przeczytajcie całą recenzję i jeżeli będziecie podobnego zdania, jak TeeZ, to bez problemu edytuję recenzję, i ją poprawię. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2014 #212904 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Dobravrecenzja, aktywny ziomek. Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2014 #212937 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Jestem na TAK, recenzja dobra, aktywność jest, więc dajcie mu szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 24 Września 2014 #212950 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Recenzja na poziomie, ortografia również. Aktywny, pomocny i ogarnięty. Na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 24 Września 2014 #212957 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Recenzja jest dobra. Ograniety aktywnosc pomocny TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 24 Września 2014 #212982 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Recenzja taka sobie, jesteś ogarnięty tak więc dam Ci Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 24 Września 2014 #213025 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Na TAK - Ogarnięty - Dobra recenzja - Wiek - Staź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Września 2014 #213036 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Recenzja jest dobra Ogarnięty, aktywny, wiek, staż Jestem na TAK. Powodzenia ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 24 Września 2014 #213038 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Jestem przekonany, że 90% użytkowników, która wypowie się w podaniu, bądź już to uczyniła nie przeczyta/przeczytała w ogóle recenzji . Powód może znany, może nie. Tekst jest za długi, pisany (tak literacko) tekstem ciągłym, nikt nie patrzy na producenta gierki (tak zakładam ) chyba, że mamy do czynienia z maniakiem komputerowym. Oczy mi się zamykały jak czytałem, a raczej takiego efektu nikt nie chciałby osiągnąć . Lubię Cię hatysz, jednak znajomość nie wystarczy, recenzja odgrywa tutaj główną rolę . Zdania czy jestem na tak czy na nie, nie napisze, tylko chciałbym, abyś ponowił napisanie recenzji i edytował tą aktualną przecząco nastawioną do moich "narzekań". Nie chce Cie zgasić, zniechęcić do pełnienia roli Recenzenta, wręcz przeciwnie, jednak, gdy napisałbym: "jestę na tak, recenzja ciekawa" to raczej mijałoby się to z prawdą. Nie obrażaj sie, czy coś w tym stylu "strzelam focha" i sie nie znamy, tylko spróbuj napisać treściwiej. Po "niemiecku" ująłbym to tak, ma być "urywen dupen" Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zEneK. Napisano 24 Września 2014 #213050 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Na Tak . + Wiek + Aktywny + Ogarnięty + Fajna Recenzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2014 #213084 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Masz moje TAK. Recenzja jako tako fajna Znam Cię, jesteś miły i poradzisz sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 24 Września 2014 #213121 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Jestem na TAK : -Recenzja dobra -Aktywny na forum -Staż -Miły Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2014 #213255 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Również jestem na TAK. Dobra recenzja, ortografia na poziomie. Nie widzę przeszkód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 25 Września 2014 #213319 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko RECENZENTA. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Października 2014 #224745 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Support AMXX " do "Redakcja ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361791 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Redakcja " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi