Gość Guest Napisano 23 Września 2014 #212874 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Nick: Dziki Pastor Wiek:20 Doświadczenie (w byciu adminem):Raz przez 4 miesiące do póki serwer nie padł Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 lecz wszystko jest do ogarnięcia Staż w CS-sie: 5 lat Steam: Brak Link do gametracker.com : http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=Dziki+Pastor&Search=Search Dlaczego TY .!: Gram tutaj od ponad tygodnia 3 razy widziałem admina na serwerze. Myślę że przyda się pomoc , a serwer bardzo Fajny jest i przez CHEATY mało osób gra Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5 Godzin Kontakt: Forum, e-mail, P.S Jest możliwośc wpłat jakis za Admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2014 #212973 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Jestem na Nie -Podanie mnie trochę nie przekonuje -Konto tylko dla podania -Jesteś z nami od wczoraj posiedź trochę i daj się poznać - Brak Steama Jeszcze nie czas na ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 24 Września 2014 #213162 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 - Obowiązkowo aktywne konto steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 24 Września 2014 #213163 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi