Gość Guest Napisano 23 Września 2014 #212776 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Twój nick podczas grania: Son Goku Godzina, data zdarzenia: . 23.09.2014 13:01:00 Mapa:dd2 Link do screenów: http://speedy.sh/DfXVu/cstrike.rar tamte ss były skopiowane na pulpit i spakowane te są z cstrike zostałem uznany za cheatera to niezłe ja tu gram od kilku tygodni i nigdy nawet nie miałem dobrych statów. dostałem bana za to że dobrze gram czy za co bo nie rozumiem? Miałem 8:0 z czego 2 tylko naruszyłem. Lols i jeszcze mi ub nie chcą dać ;/ ja nie czituje! - to jest odwołanie jak by co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 23 Września 2014 #212803 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi