Gość Guest Napisano 22 Września 2014 #211996 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Więc tak miałem formata kompa i po tym formacie zaczęły się problemy ze steamem gdy włączam cs już w menu gra się strasznie zacina o grze już nie wspominam, problem jest gry mam OpenGl ale jak zmieniam na software gra się nie zacina problem jest w tym że nie mam zamiary grać na software. Na NS gra się nie zacina więc to musi być jakiś problem ze steamem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2014 #212008 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Jaki windows operacyjny, karta, sterowniki, masz najnowszą wersję Directx? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 22 Września 2014 #212039 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Przeinstaluj Steam i Cs'a, najlepiej zainstaluj na innym dysku, bo ten może Ci mulić. Sprawdź sterowniki czy masz najnowsze. Sprawdź czy nie działają jakieś programy w tle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 22 Września 2014 #212135 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Nie pobieraj aktualizacji na steam bo może przez to Tobie muli. Tak jak koledzy wyżej sprawdź sterowniki do karty graficznej bo może nie masz aktualnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2014 #212229 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Identyczny problem mialem po formacie tak wlasnie sie dzialo wiec myslalem ze jakis syf mam na kompie ale 2 antywiry na innych partycjach nic nie znalazly, po prostu sciagnalem najnowsze stery do grafiki i problem znikl Jesli masz NVidie to dodatkowo wylacz sobie synchronizacje pionowa to zwiekszy ci liczbe Fps Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Października 2014 #218109 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Brak aktywności autora tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Października 2014 #218110 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi