Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 21 Września 2014 #211932 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 [align=center]@LudzieCygana - jeden z zaufanych i sympatycznych osób, który świetnie sprawuje się w roli administratora serwera Jail Break. Spędził z nami już dobry rok i jest zadowolony z działalności sieci. Cieszy się, że może dobrze reprezentować i pomagać u nas jako admin. Więcej możecie dowiedzieć się z poniższego wywiadu. Zachęcam do przeczytania! [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witaj. Cieszę się, że zgłosiłeś się do wywiadu. Na sam początek opisz swoją osobę w kilku zdaniach. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak, Witam również. Nazywam się Mikołaj, mam 16 lat. Pochodzę z Radomia. Na serwerowni Multi-Head jestem już ponad rok więc myślę, że mnie wszyscy znają .[/align] [align=center] [/align] [align=center]O swoim pobycie na MH opowiesz czytelnikom później. Masz może rodzeństwo? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak. Mam 2 starsze siostry o imionach Magdalena i Monika.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Widzę moja imienniczka. Mógłbyś coś więcej o nich opowiedzieć? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jasne. Monika ma 20 lat, obecnie mieszka w Krakowie i pracuje w restauracji. Moja druga siostra, Magdalena, ma 19 lat i niedawno urodziła syna o imieniu Florian.[/align] [align=center] [/align] [align=center]No to nieźle! Może kiedyś mnie zapoznasz z Moniką, ponieważ ja też obecnie mieszkam w Krakowie. Jeśli chodzi o Twoją drugą siostrę to życz jej serdeczne gratulacje ode mnie! [/align] [align=center] [/align] [align=center]Oczywiście, chętnie Cię zapoznam z Moniką. Magda Ci dziękuje. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Super. Pisałeś, że masz 16 lat, także rozumiem, że się edukujesz. Jak sobie radzisz w szkole? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Bardzo dobrze. Dostałem się do szkoły gastronomicznej na technika technologii żywności.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Też byłam w technikum gastronomicznym. Świetny zawód, więc moim zdaniem podjąłeś właściwą i dobrą decyzję. Co powiesz o swojej nowej klasie? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Klasa jest bardzo przyjemna. Na początku myślałem, że w klasie będą jak zawsze kujony. Na rozpoczęciu roku szkolnego okazało się, że spotkałem starych znajomych z podstawówki i gimnazjum. Najbardziej byłem zadowolony, gdy się dowiedziałem, że jestem z nimi w tej samej klasie . [/align] [align=center] [/align] [align=center]No widzisz, życie potrafi zaskakiwać i robić przeróżne niespodzianki. Najważniejsze, że masz rówieśników, z którymi możesz porozmawiać i dobrze spędzić czas. Powiedz nam czy oprócz zawodu gastronomicznego masz jakieś inne marzenia/pasje? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak, trenuje łucznictwo 6 lat i moim największym marzeniem jest to, by reprezentować nasz kraj na igrzyskach olimpijskich.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Nieźle! Tak więc życzę Ci, by Twoje marzenie się spełniło. Ciekawi mnie jeszcze czy jest może coś, co chciałbyś zmienić w sobie lub w swoim życiu? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nic a nic. Jestem człowiekiem jak wszyscy stworzeni na obraz boga i my ludzie dokonujemy swoje marzenia i cele . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Stuprocentowo się z Tobą zgodzę. Teraz opowiedz nam coś o swoim dzieciństwie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Byłem bardzo młodym głupiutkim chłopcem o marzeniach. Pamiętam jedną sytuacje z dzieciństwa, gdzie wracałem do domu z podstawówki. Mój but nie był zawiązany i zahaczyłem o sznurówkę przy bucie, wywróciłem się na głowę i zacząłem się kręcić dookoła . Do dzisiaj nie wiem jak to zrobiłem : D.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Hahahahahahahahha, padłam . Jak dla mnie jest to prawie nierealne, więc mogłabym sobie pomyśleć, że wprowadzasz mnie w błąd . [/align] [align=center] [/align] [align=center]No coś Ty, serio tak było .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Hahaha, dobra historia, a właśnie miałam Cię pytać o jakąś śmieszną, ale wyręczyłeś mnie. Może porozmawiamy chwilę o muzyce - czego na co dzień słuchasz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na co dzień słucham Dubstep'u i muzyki motywującej.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Ciekawe, a napisz dlaczego akurat gustujesz w takiej muzyce jaką jest dubstep? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Otóż dlatego, bo jest w niej super rytm, dobre wyczucie muzyki oraz jest idealna do ćwiczeń.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Rozumiem. Też czasem słucham dubstep'u i nawet moim zdaniem spoko gatunek. Mógłbyś pokazać nam swój ulubiony kawałek muzyczny? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Oczywiście, już wysyłam:[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Akurat ta nutka jest świetna! Podoba mi się. [/align] [align=center]Hmmm... Skoro jeszcze jesteśmy przy temacie o Twojej osobie to pokaż czytelnikom jak wyglądasz! [/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Super foteczka. Ostatnim tematem w naszym wywiadzie będzie temat, na który pewnie bardzo czekałeś i wspomniałeś o nim na początku - multihead. Powiedz jakie masz wrażenia z tą siecią na której jesteś już ponad rok i jak w ogóle tu trafiłeś? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Trafiłem tu bardzo przypadkowo. Wybrałem pierwszy lepszy serwer i trafiłem na jail-break. Na początku w ogóle nie wiedziałem co się dzieje, ale ludzie mówili żebym wszedł na forum i poczytał zasady oraz regulamin. Przeczytałem, dostosowałem się i do tej pory mam admina na Jail-Break'u. Gdyby nie takie osoby jak Malu, Spalony, Frig, Dzejki, Natalia, nie byłoby mnie tutaj dziś. Ciesze się, że mogę reprezentować Multi-Head.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Właśnie, piszesz o Jail Break'u, ale z tego, co mi wiadomo to ponad miesiąc go nie było, dopiero z DD2/inf/nuke zrobili go na nowo. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak, też racja. Grałem trochę na dd2/inf/nuke, ale cieszę się, że znów wrócił na naszą sieć. [/align] [align=center] [/align] [align=center]No widzisz. Na sieć znów wrócił Jail, a Ty wróciłeś tam na stanowisko admina. Napisz co Cię skłoniło do złożenia podania? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Oczywiście to, że jestem odpowiedzialną osobą i dam radę powołać tej roli oraz dać przykład innym graczom.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie zaprzeczę temu. Pozwól, że zadam Ci dość trudne pytanie. Co według Ciebie można byłoby zrobić, żeby rozkręcić naszą sieć jeszcze bardziej? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hmmm, nie mam zielonego pojęcia jak można jeszcze naszą serwerownie rozkręcić : (. Faktycznie trudne pytanie .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Czyli dla Ciebie jest ona wystarczająco rozkręcona? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak na razie to tak. Później pewnie coś pomyślimy razem z personelem. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Cieszę się bardzo, że tak uważasz. Co powiesz o naszej szanownej Administracji? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Administracja jest bardzo przyjemna, zawsze pomocna w danej chwili. Aquax jest bardzo dobrym administratorem i twórcą naszego MH, gdzie z tego miejsca bardzo mu gratuluje za taką serwerownie. Conska bardzo mi brakuje... Był też znakomitym administratorem, który pomagał. Jeśli chodzi o n-ty dzien to oczywiście też rozkręca naszą serwerownię jak tylko może, lecz do dziś niestety nie miałem do czynienia z nim rozmawiać. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Powiem Ci, że mi Conska też bardzo brakuje. Prawdę mówiąc dużo mi pomagał i będę mu za to bardzo wdzięczna. Zresztą aquax i n-ty dzien też ostatnio zrobili kawał dobrej roboty pomagając mojej osobie - jestem zadowolona, że mamy taką administrację : ). Powiedz czy poznałeś już przez ten rok na sieci kogoś, kogo możesz nazwać super kolegą? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dla mnie moim super kolegą jest Varg. Można z nim porozmawiać, pogadać o różnych sprawach, zawsze dobrze doradzi. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Także z tego miejsca pozdrawiamy Varg'a. [/align] [align=center]Oczywiście nie może zabraknąć dobrego sucharka! [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hmm...[/align] [align=center]Fajne masz buty. Dasz sie przelecieć?? ^^[/align] [align=center] [/align] [align=center]Heh, mam nadzieję, że nie było to skierowane do mnie . [/align] [align=center] [/align] [align=center]No co Ty, nieee .[/align] [align=center] [/align] [align=center]To super. Chciałbyś na koniec wywiadu kogoś pozdrowić lub dodać coś od siebie? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Chciałbym pozdrowić cały personel MH, a w szczególności graczy i adminów z Jail-Break'a.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Oni na pewno też Cię pozdrawiają, a ja tymczasem się z Tobą pożegnam. Dziękuję serdecznie za poświęcony mi czas i do usłyszenia! [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ja Ci dziękuje za zainteresowanie się moją osobą .[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 21 Września 2014 #211934 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Nasz śpiewak ! Najlepszy wokal ! Widzę, że rośnie nam przyszły sportowiec oby Twoje marzenia się spełniły powodzenia! Bardzo miło się czytało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monisia123 Napisano 21 Września 2014 #211937 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Fajniutkie, bardzo przewrotne, wiele ciekawego info. Moja kochana imienniczko, kolejny sukces!! Łapaj + ode mnie i czekam na kolejne z niecierpliwością. Mikołaj za Ciebie trzymam kciuki, również mam nadzieję, że kiedyś oglądając Igrzyska będę mogła Cie dopingować z poziomu fotela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 21 Września 2014 #211943 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Wywiad spoko, pytania również odpowiednie, oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2014 #211978 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Niezły wywiad, na przyszłość - sieć serwerów, a nie serwerownia . Jest się do czego przyczepić, ale nie chce mi się pisać, bo dopiero wstałem. Masz tego plusiora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 22 Września 2014 #211986 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Wywiad na poziomie, bardzo miło się go czyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2014 #212232 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Bardzo fajny wywiad miło się go czytało + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 22 Września 2014 #212279 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Wywiad ciekawy, fajnie się go czyta, pytania jak zawsze na dobrym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 22 Września 2014 #212330 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Fajny wywiadzik. Jak zawsze . Mikołaj strzelaj celnie z łuku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 22 Września 2014 #212342 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Fajny wywiad, miło się czyta, + leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mas3lko Napisano 22 Września 2014 #167483 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 No niech będzie rozpisze sie Wywiad mega mi sie podoba :DDDD Leci plusik :DDD z tego co przeczytałem mamy polskiego RobinHooda :DDDD hehe 6lat juz działa z łukiem :DDDD tylko nasz ma na imię Mikolaj ... hehe i kurde dowiedziałem sie dlaczego taki glupiutki jestes hehe upadłes na głowe i tyle :DDDd haha A tak na serio to wywiad spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 22 Września 2014 #212363 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Cygan się ujawnił! Fajny wywiad. Czekam na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezo Napisano 22 Września 2014 #212364 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Pozytywny wywiad. Na poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2014 #212386 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Bardzo fajnię się czytało leci + czekamy na więcej takich wywiadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2014 #213140 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Fajny dlugi wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Września 2014 #214597 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Hahahah wybitna twarz Świetny wywiad Danke Od wywiadu między nami zrobiłaś wielkie postępy. Oby tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Września 2014 #214604 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Fajne do czytania Repka leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi