Gość Guest Napisano 21 Września 2014 #211634 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Na samym poczatku bardzo bardzo przepraszzam ze dodaje to w tym temacie, ale ta czesc forum jest najczesciej odwiedzana przez graczy i adminiostratorow a poza tym nie wiem gdzie to umiescic bo nie ma dzialu "SS jailbreak" Otoz dostalem ss-y na serwerze JAILBREAK !! Chce aby to zobaczyli ci ktorzy posadzaja mnie o wh itd. A a inne tematy typu "Propozycje i uwagi" nikt prawie nie wchodzi a mi na unbanie jako adminowi zaleyz na prawde bardzo aby moc byc na serwerze jak najwiecej i moderatorzy prosze o usuniecie tego postu jak tylko dostane ub i jeszcze raz przepraszam za to ze wstawilem to tutaj LInk do ss: http://speedy.sh/7d2Kk/cstrike.rar Nick: BASTEK [ej szcze] IP: 217.97.175.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 21 Września 2014 #211670 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Gratuluję adminowi @LudzieCygana za robienie ss`ów adminowi. Przenoszę do działu ubt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 21 Września 2014 #211671 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o admina na Jail Break" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 21 Września 2014 #211672 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi