Gość Guest Napisano 21 Września 2014 #211615 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Witam. Dostałem bana-19*Lo$iu*47. Mam ss'y,spakowane w cstrike.rar i mam problem ze wstawieniem pliku na stronę zippyshare/speedyshare jak i na innych hostingach. Otóż nie mogę go "wylinkować". Ładuje się do 100% po czym link się nie pokazuje. Inne pliki/obrazki linkuję bez problemu. Już od dwóch dni mam ten problem,a ss'y powinienem wstawić do wczoraj,więc mam nadzieję,że mi pomożecie jak i zrozumiecie,że nie mam jak (próbowałem także szukać pomocy u znajomych,jednakże na nic,to samo-także mają problem z tym plikiem) Jestem skłonny wysłać plik poprzez gadu,aby tylko mnie odbanowano. Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 21 Września 2014 #211652 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Ss'y zostały wykonane 17 września, dziś jest 21. Na wstawienie miałeś 24h, bez ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 21 Września 2014 #211653 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi