Guest Guest Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Program, którym się posługujesz: Photoshop / gimp, różnie W czym się specjalizujesz: Avatary, sygnatury, tła Jak długo zajmujesz się robieniem grafiki: ok. 3 msc. Dlaczego ja: Jestem z wami krótko, wymagań jeszcze nie spełniam, ale robię już zlecenia, do każdego z osobna wkładam sporo pracy, staram się żeby praca nadawała się do użycia. Linki do 10 Zrealizowanych zleceń: Tyle to jeszcze nie mam Pięć Twoich prac: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livio Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 - Udziela się w dziale zlecenia co potwierdzi posiadanie co najmniej 10 "Zaakceptowanych" prac graficznych, - Posiada minimum 25 postów. Nie spełniassz wymagań Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cthulhu2 Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 - Minimum 3 miesiące zajmowania się grafiką - Osoba składająca podanie powinna mieć co najmniej 24h czasu online na forum, - Udziela się w dziale zlecenia co potwierdzi posiadanie co najmniej 10 "Zaakceptowanych" prac graficznych, - Posiada minimum 25 postów. Nope.. Robisz ładne prace więc spełnienie reszty wymagań nie powinno być dla Ciebie Żadnym problemem. Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Nadrób zaległości, a zrobimy drugie podejście do podania. Na ten czas zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Słaba aktywność, brak zaangażowania. Ostatnie wejście na forum 23 Wrzesień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego grafika. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...