Gość Guest Napisano 21 Września 2014 #211501 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Mam pytanie . Czy perk Autodestrukcja na rozgrzewce jest traktowana jako broń ? Nie wiem czy pisze w tym dziale ale ten perk jest bardziej dopalaczem niż bronią.... [COD:MW] Zdobyles Autodestrukcja Kojot ;3 killed akuku with worldspawn Kojot ;3 killed DKaDaViD with worldspawn [AMXBans] =============================================== [AMXBans] ?????????????: SoBiEcIn. [AMXBans] ?? ?????? ?????? ????????? @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] ???????: Bron na rozgrzewce [AMXBans] ?????????????????: 30 perc [AMXBans] ??? SteamID: STEAM_0:4:1081486459 [AMXBans] ??? IP: 79.186.176.41 [AMXBans] ======================================= pozdrawiam (y) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 21 Września 2014 #211504 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 19. Zakaz używania jakiejkolwiek broni (w tym rakiet, min, autodestrukcji, granatow i "ks") prócz noża podczas rozgrzewki (również tej zdobytej w czasie trwania rozgrzewki). (Ban 30 min) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Września 2014 #211512 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Myślę, że Tr!k3r wszystko wyjaśnił. Za to jest ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Września 2014 #211513 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi