Gość Guest Napisano 20 Września 2014 #210984 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Nie grałem tydzień, wchodzę na serwer i od razu z wejścia lag . zanykam cs wchodze , to samo. I tak z każdym serwem. Reinstallowałem chyba z 5 razy , wczoraj wieczorem udało mi się zagrać 2 mapy i koniec... Pobrałem innego cs , to samo , ciągle sie ścina po wejściu na serwer / podczas ładowania .Proszę o pomoc :C Miałem cssetti v50 czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Września 2014 #211269 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Zobacz czy nie masz zainstalowanego programu którego nie było a jest bo ja tak miałem od instalowałem program i działa program : Yahoo Sherach czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Września 2014 #211343 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Poszperaj w cs strike , polish albo wygoogluj może ktoś Ci pomoże http://cssetti.pl/download - tutaj sciągnij Cs'a ( wersje inną może Ci pójdzie ) Ostatecznie albo masz problemy na PC / lub zmien z softa bo ja też miałem problem kiedyś z wejściem na serwery i lagi bo miałem softa Jeśli nie pomogłem to sorki ale nie mam pomysłów PS: Zmień dział jeśli możesz - http://multi-head.pl/forum/98-problemy-z-counter-strike/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Września 2014 #211373 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Mam to yachoo to jak bede na kompie to lukne , dzieki za porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2014 #211443 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Jak bd na kompie to odinstaluj te yachoo bo to przez ten program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2014 #211571 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Śmiga.Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Września 2014 #211628 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Września 2014 #211629 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i Pytania" do "Problemy z Counter-Strike". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Września 2014 #211630 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi