Go艣膰 Guest Napisano 19 Wrze艣nia 2014 #210599 Udost臋pnij Napisano 19 Wrze艣nia 2014 Wz贸r podania: Nick: Adisss:D Wiek: 15 Data rejestracji na forum: chyba 23 lipca 2014 rok. Czas sp臋dzony na forum: ma艂o ale teraz mam zamiar to nadrobi膰. Do艣wiadczenie w ocenianiu: Bardzo dobre poniewa偶 mia艂em t臋 rang臋 ju偶 nie raz. Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: TAK By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: NIE Dlaczego Ty?: Mo偶e dlatego 偶e mam do艣wiadczenie, chcia艂bym wam pomaga膰 w tej o to pracy. Potrafi臋 odr贸偶ni膰 czita od skilla. My艣l臋 偶e przydam wam si臋 i nie patrzcie na czas online bo to szybko nadrobi臋 ale to chyba tu nie jest najwa偶niejsze ;)a je偶eli chodzi o admina na serwerach waszych to nie mam ale mia艂em na innych Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: teraz du偶o Co艣 od siebie: Mam na imi臋 Adrian mam 15 lat, pochodz臋 z Bia艂egostoku, moje zainteresowania to: sport, grafika, informatyka, mechanika samochodowa, CS. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 19 Wrze艣nia 2014 #210601 Udost臋pnij Napisano 19 Wrze艣nia 2014 Nie spe艂niasz podstawowych wymaga艅 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 19 Wrze艣nia 2014 #210604 Udost臋pnij Napisano 19 Wrze艣nia 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi