Gość Guest Napisano 18 Września 2014 #210308 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Twój nick podczas gry: kojotti Godzina, data zdarzenia: teraz Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:519032 Uzasadnienie: Nie czittuje a ze miałem mysz podkręconą w chuj mocno to nie moja wina ze ogarną nie mg myszki i po takim czymś ban ? 2 minuty grania i ban za free .. proszę o unbana .. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Czitujesz' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:519032' [AMXBans] Your IP: '79.184.150.1' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 18 Września 2014 #210318 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Admin Szef wszystkich szefów proszony o dowody w postaci demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Września 2014 #210726 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Kiedy dostanę UnBana . ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 19 Września 2014 #210804 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 przepraszam bardzo ale ja wczoraj nie banowalem zadnego "kojotti" wiec nwm jakie demko mam wrzucic bo nikogo takiego nie zbanowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Września 2014 #210888 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Gracz był banowany na nicku ANNIHILATION2 - CFG - f0restwOw. Na własne życzenie będzie czekał dalej za wyjaśnieniem sytuacji skoro nie potrafi wzoru dobrze wypełnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Września 2014 #211124 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 A przepraszam przepraszam zapomniałem , że nick zmienił mi cfg kumpla no więc przepraszam miałem nick ANNIHILATION2 - CFG - f0restwOw więc co dalej z moim banem ? Edit: Twój nick podczas gry: ANNIHILATION2 - CFG - f0restwOw Godzina, data zdarzenia: teraz Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:519032 Uzasadnienie: Nie czittuje a ze miałem mysz podkręconą w chuj mocno to nie moja wina ze ogarną nie mg myszki i po takim czymś ban ? 2 minuty grania i ban za free .. proszę o unbana .. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Czitujesz' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:519032' [AMXBans] Your IP: '79.184.150.1' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 21 Września 2014 #211440 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Brak zainteresowania tematem przez admina. Opiekun proszony o wyciągnięcie konsekwencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 21 Września 2014 #211441 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi