Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]HuBe

HuBe..

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: HuBe

Doświadczenie (w byciu adminem):Duże, byłem już adminem na tej serwerowni na dwóch serwerach. (zostałem usunięty z tych funkcji z powodu braku aktywności lecz nie z mojej winy :D musiałem czekać 3 tygodnie na nowy procesor)

Znajomość AMXX (W skali 1-10):7-8

Staż w CS-sie: Duży

Steam:--------------

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/HuBe/80.72.40.110:27027/

Dlaczego TY .!: ponieważ byłem już na tym serwerze adminem, zgłaszałem cziterów, zalezy mi na odzyskaniu tej że funkcji, jestem doświadczony i z powodu małej ilości adminów na serwerze. 

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1h dziennie max. Wchodzę kilka razy na serwer dziennie zazwyczaj po szkole, wieczorem i wieczór. Nie bedę mógł za dużo grać ponieważ chodzę do liceum i musze sie uczyć, ale to wystarczy by wyczyścić serwer z cziterów :D 

Kontakt :[email protected] i forum 

Na tak, a dlaczego?

To proste. Hube na serwerze 500k czy 40k jak był adminem sprawował się bardzo dobrze.

Brak steam - szkoda, że panowie wyżej nie zauważyli jak dużo jest adminów na serwerze... Tylko 3 adminów. Do tego Hube ma doświadczenie na sieci w byciu adminem i mógłby pomóc na serwerze cod 40k.

Zgłasza cheaterów - W dziale UBT jest aktywny, to znaczy że nie płacze na shoutboxie, że gra cheater, tylko pomaga oczyścić serwer z nich, robiąc zgłoszenia w dziale "Zgłoś Cheatera".

Co tu dużo się rozpisywać, kolejny admin na serwerze się na pewno przyda.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...