Gość Guest Napisano 17 Września 2014 #209635 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 co to za admin mnie banuje i jeszcze bez screenow? takiemu adminowi lepiej adma zabrac i zbanowac.... ile razy jeszcze beda mi screeny robione... prosze o unban albo sprawdzian demo... KONSOLA ZDJECIE : http://www68.zippyshare.com/v/42094525/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 17 Września 2014 #209637 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Zacznijmy od tego, że musisz zastosować się do wzoru. Gdy to zrobisz admin banujący przedstawi dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Września 2014 #209642 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Twój nick podczas gry: enz Godzina, data zdarzenia: 17.09.14 Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: ID: 0:0:34114203 IP: 24.134.146.59 Uzasadnienie: KONSOLA: http://www68.zippyshare.com/i/42094525/19/enz.jpg thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 17 Września 2014 #209645 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Admin "ch*j cie to" został poinformowany o odwołaniu i ma 24h na przedstawienie dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Września 2014 #209776 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Niestety wcześniej nie mogłem przedstawić swoich dowodów bo byłem w pracy, lecz nigdy nie zostawiam niczego na potem, więc przedstawiam swoje dowody którym jest demko. Sam nakręciłem, nie chciało mi się bawić w wyciąganie z hltv czasów itp. http://www13.zippyshare.com/v/56461645/file.html Interesowały mnie od pewnego czasu mało naturalne skoki celownika podczas strzału do gracza z przeciwnej drużyny. Bodajże w 3 rundzie od demka, gdy wyszli na podest już automatycznie stwierdziłem że jest coś nie tak i postanowiłem gracza ukarać permamentnym banem za używanie wspomagaczy. Ciężko stwierdzić mi czy był to aim, czy innego typu zabawki, ale bądź co bądź nie zostawiłem tego i wyszło co wyszło. Wystarczy sobie odpalić w csie, i pooglądać. Resztę zostawiam do oceny UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 17 Września 2014 #209788 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Osobiście nic na tym demku nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Września 2014 #209919 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Haha... ale smieszne... to jest tak jak bym ja se poprostu mial ochote tobie demko zrobic, bo niby twierdze ze cos tam masz, ale udowodnic to ty tym nic nie odowodniles... jak widzisz ze mi skacze myszka, to zrob ssy, moze niby mam jakis czit wlaczony i ci sie na ssach pokaze... ale watpie ze cos znajjdziesz... bo poprostu jezdem clean... to co, moge dalej grac? i czekac na jakies fajne ssy, ktore mi zrobi admin jakis z doswiadczeniem? pozdrowienia enz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Września 2014 #210006 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Haha... ale smieszne... to jest tak jak bym ja se poprostu mial ochote tobie demko zrobic, bo niby twierdze ze cos tam masz, ale udowodnic to ty tym nic nie odowodniles... jak widzisz ze mi skacze myszka, to zrob ssy, moze niby mam jakis czit wlaczony i ci sie na ssach pokaze... ale watpie ze cos znajjdziesz... bo poprostu jezdem clean... to co, moge dalej grac? i czekac na jakies fajne ssy, ktore mi zrobi admin jakis z doswiadczeniem? pozdrowienia enz Nie bądź taki do przodu bo ci z tyłu zabraknie cwaniaczku Było wszystko idealnie wcześniej widać, nie tylko ja miałem takie podejrzenia ze grasz nie czysto lecz też Mekintosz podejrzewał ciebie o lataniu na wspomagaczach. Tak po za tym to 24 godziny jest na rozpatrzenie, ja jeszcze chciałbym wypowiedź dwóch osób z UBT i do tego aby obejrzały demko za co będę wdzięczny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 17 Września 2014 #210016 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Można prosić link do HLTV i czas wejścia gracza? Bo demko słabe jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Września 2014 #210042 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Nie bądź taki do przodu bo ci z tyłu zabraknie cwaniaczku Było wszystko idealnie wcześniej widać, nie tylko ja miałem takie podejrzenia ze grasz nie czysto lecz też Mekintosz podejrzewał ciebie o lataniu na wspomagaczach. Tak po za tym to 24 godziny jest na rozpatrzenie, ja jeszcze chciałbym wypowiedź dwóch osób z UBT i do tego aby obejrzały demko za co będę wdzięczny . "Nie bądź taki do przodu bo ci z tyłu zabraknie cwaniaczku" i po co ci to wystarczy napiasc ze 24h i czekamy na ocene innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Września 2014 #210072 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Prosze was, zeby oceniac gracza czy czituje tylko po "wzroku", ktory jest indywidulany od (Admina) gracza i jego osobistym doswiadczeniu, ktore na dodatek moze byc nisko poziomowe... ogladejta se demko, oceniajta, robta co chceta... jedyna prozba moja, zeby ocenil to prosze ktorys z dobrych graczy, a nie ktorys ktoremu sie tylko wydaje, ze takim jest. thank you, enz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Września 2014 #210087 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 24h od momentu zbanowania minęły. Rażące zainteresowanie UBT tematem. UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Września 2014 #210088 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi