Gość Guest Napisano 16 Września 2014 #209296 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Twój nick podczas gry: Baks Godzina, data zdarzenia: - Mapa: - STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:20188802 / 88.199.134.2 Uzasadnienie: Jestem posiadaczem steam'a, nie mogę wejść na serwer gdyż widnieje mi ip ban (posiadam internet radiowy, często te samo ip) [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Multi-Head.pl [COD MOD 200] [Death Match] [AWANSE] @ disCONNECT.pl. [AMXBans] There are 5 weeks , 1 day , 13 hours , 10 minutes and 12 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : TopChips [AMXBans] Reason : ' CD Hack ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 88.199.134.2 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 16 Września 2014 #209297 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Serwer wykrył u Ciebie skrypt radzę usunąć coś co masz w cfg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Września 2014 #209299 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Powtórzę bo chyba nie zrozumiałeś, jest to sprawa ip, nigdy na tym serwerze nie grałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Września 2014 #209303 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Polecam czytanie ze zrozumieniem, znasz różnicę pomiędzy ip i steam id? zazwyczaj osoby posiadające steama banowane są na steam id a osoby posiadające non-steama banowane na ip. Wiele osób posiada to samo ip, steam id jest unikatowy dla każdej osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 16 Września 2014 #209304 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 zrestartuj router. Gdy odbanujemy Ciebie, odpał także dostanie ub. Inną opcją jest zrobienie 100reklam sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Września 2014 #209307 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Reset routera w moim przypadku nie daje zmiany ip gdyż nie posiadam neostrady. Reklam nie zamierzam żadnych robić gdyż żadnego bana nie dostałem, a jedynie chciałem pograc z kumplem na serwerze ktorego ip mi podal i NIGDY tutaj nie grałem. Także stracony mój czas na zalożenie konta, bo widzę, że żaden administrator nie rozróznia nawet steam id od ip. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 16 Września 2014 #209372 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Skoro IP ci się nie zmienia sprawa wygląda jasno. Wszedłeś sobie na ns'ie, odpaliłeś i ban został. Innego wytłumaczenia nie widzę. Oczywiście IP pozostanie zbanowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 16 Września 2014 #209373 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi