QueQuality Napisano 15 Lutego 2016 #398559 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Nick: QueQuality Wiek: 18 Data rejestracji na forum: 01.09.2015r Czas spędzony na forum: 4dni 45min Doświadczenie w ocenianiu: Myślę że dobre Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Nie ale pora spróbować Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Jeżeli bany za ping się liczą to tak Dlaczego Ty?: Chciałbym pomóc drużynie UBT jak i również użytkowniką oczekującym na sprawdzenie ich demek bądz ss'ów Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: To zależy jeżeli obejme stanowisko myślę że spokojnie z 3-4h Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Licząć mojego admina na jailbreaku i zoombie modzie spokojnie ponad Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie) Tak Coś od siebie: Nie mam nic do dodania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 17 Lutego 2016 #399028 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Zestaw PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 17 Lutego 2016 #399111 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 zestaw PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 20 Lutego 2016 #400133 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: 3 dni czekania na odpowiedź, to zbyt długo. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi