AAA123 Napisano 15 Lutego 2016 #398552 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Nick: |a| Wiek: 16 Data rejestracji na forum: 14.02.2017 Czas spędzony na forum: 1h+ Doświadczenie w ocenianiu: 7/10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie Dlaczego Ty?: Na pewno pomogę w ocenianiu demek i będę aktywny na forum . Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 2h - 3h Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): 4 miesiące byłem adminem Coś od siebie: Mam na imię Wiktor . Jestem niedawno zarejestrowanym graczem ale na forum po czasie tego nie widać ale dziennie będę min siedział od 3-5 h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 15 Lutego 2016 #398556 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi