Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Poprawa Klasy

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem nanieść pomysł o poprawieniu klasy Cybersuit ponieważ wszyscy wiedzą że pozdro 600 zepsuł tą klasę i chciałem żeby poprawić ją na taką jaka była bo była dobra i każdy nią grał i na pewno gracze chcieli by jej powrotu ;)

Poprawka:Nie całkowicie poprawić na taką jaka była tylko w części żeby nie była taka słaba jak teraz -.-

Teraz przynajmniej wchodząc na serwer widzę grające inne klasy a nie na okrągło cybera który po 15 sek wbijał na respa i zabijał wszystkich jedną rakietą :( Teraz grają klasy - morderca, kapitan, zabójca, konspirant. Klasa była bardzo fajna sam nią zresztą grałem. Uważam, że można ją naprawić ale troszeczkę osłabić :) Zostawiam innym decyzję. 

ty chyba chory jesteś nie można wyrzucić klasy która praktycznie jest od początku servera ta klasa była najlepsza i jakby ją troszkę poprawiono to myślę że by znowu była !

Dobrze że zmienił tą klase bo ona była za mocna.Teraz graja innymi klasami premium...Nie wiem mi to obojętnie bo i tak nie grałem nigdy tą klasą ale można by było ją troche ulepszyć ale nie znowu tak żeby tak jak mówili wcześniej że po 10s wbija na respa jedna rakietka i po graniu :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...