Gość Guest Napisano 14 Września 2014 #208762 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Mam pytanie - jakim cudem jakiś czas temu miałem lekko ponad 2h przegrane na serwerze, i pkt/min bodajże 2.06, a teraz mam 2:50 i 1,88? Nie grałem od tego czasu na serwerze, w dodatku mam vipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 14 Września 2014 #208769 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Jeżeli masz vipa to nie ma opcji, żeby ktoś grał na Twoim nicku. Minuty nie naliczają się od razu tylko po jakiś 5-10 minutach, więc jeżeli sprawdzałeś gt po wyjściu z gry, zwyczajnie nie nabiły się jeszcze do licznika . @edit. Sprawa się wyjaśniła i na prośbę autora zamykam. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 15 Września 2014 #209159 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi