Gość Guest Napisano 14 Września 2014 #208652 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Twój nick podczas gry: mAst3R Godzina, data zdarzenia: ok 15:20 / 14.09.2014 Mapa: dd2 #2 STEAM_ID / IP: Server # 86 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : mAst3R [AMXBans] Reason : ' Czitujesz ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1821564250 ' [AMXBans] Your IP : ' 217.75.59.178 ' [AMXBans] ====================================== Uzasadnienie: Dostałem bana po rozegraniu dwóch rund - w ogóle na serwie latał typ z SH i podszywał się pod nick ( nie wiem jak to możliwe ) Nie tylko ja jestem poszkodowany, jako że nie mam ss'ów to jak mam się starać o UB? Dodam że wczoraj zostałem zbanowany i zrobiono mi ss'y które wrzuciłem do odpowiedniego tematu i okazały się OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 14 Września 2014 #208654 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Zapraszam admina Spliff z demkiem. Admin ma na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2014 #208807 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Rozumiem że z mojej strony wszystko? Teraz tylko czekać na wspomnianego Admina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 14 Września 2014 #208849 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Dostajesz ub to nie twoja wina że dostałeś bana na serwerze grasuje cziter który wchodzi na takim samym nicku jak gracz i kradnie również jego ip niestety zbanowanie jego i Ciebie nie rozwiązuje problemu bo wraca na innych ip od graczy i ich nickach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 14 Września 2014 #208850 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi