Gość Guest Napisano 14 Września 2014 #208357 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Data i godzina: 14.09.2014r. i ~ 11:30-11:45 Nick admina/gracza, który zawinił: MORDERCA,OSZUST,KANALIA/sunztusensei Dowody: 1.http://www.speedyshare.com/2ZGDC/GGR.bmp Świadkowie: nie potrzeba. Uzasadnienie: Mój ban jest w pełni uzasadniony i przyjąłem go z pokorą , lecz piszę ten temat gdyż nie chce zemsty a zwrócić uwagę jak mój oponent w dość przebiegły i chytry sposób zmanipulował cały przebieg naszej hasmkiej i nagannej rozmowy. 1 screen zawiera początek rozmowy która już tak przebiegała do wyjścia z serwera mojego oponenta i jak widać od razu on nie przebierał w środkach ,lecz skrópolatnie odpowiadał dużym hamstwem na hamstwo. Uważam że jeżeli otrzymałem bana na tydzień to jest to słuszne tylko w tym przydku gdy sunztusensei dostanie to samo. On jestm manipulatorem i jeżeli sie wybroni strace wiare w ten serwer ,to tyle. Proszę o wypowiedz paru osób. PS. Oczywiście ,że nie mam tych screenów gdzie on mnie obrażał , bo nie mam w naturze konfidenctwa to też weżcie pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2014 #208359 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Śmieszny jesteś. Mam świadków, którzy widzieli jak przebiegała nasza "rozmowa". Ty cały czas bluzgałeś, i to Ty prowokowałeś, a ja po prostu normalnie odpisywałem. Nie masz screenów, gdzie Cię obrażałem, bo taka sytuacja nie miała miejsca. To nie jest żadne "konfidenctwo", lecz po prostu nie pozwolę sobie jeździć po rodzinie, rzeczywiście, jestem konfidentem . Ja w przeciwieństwie do Ciebie podałem twarde dowody, które świadczą o tym, co zrobiłeś. Gadka typu, że nie masz ss, bo nie jesteś konfidentem jest po prostu żałosna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2014 #208362 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Śmieszny jesteś. Mam świadków, którzy widzieli jak przebiegała nasza "rozmowa". Ty cały czas bluzgałeś, i to Ty prowokowałeś, a ja po prostu normalnie odpisywałem. chcesz kloca na klate? lubisz tak ok ,tak w ogóle won z tematu bo to nie twój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 14 Września 2014 #208364 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Dostałeś bana na tydzień za wjazd na rodzinę tutaj tego typu zachowanie nie jest tolerowane zaś admin dostał upomnienie, Nie chce widzieć kolejnego tematu bo skończy się na warnach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 14 Września 2014 #208365 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379781 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi