Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]rozumiem bana

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina: 14.09.2014r. i ~ 11:30-11:45

Nick admina/gracza, który zawinił: MORDERCA,OSZUST,KANALIA/sunztusensei

Dowody:

1.http://www.speedyshare.com/2ZGDC/GGR.bmp

Świadkowie: nie potrzeba.

Uzasadnienie: Mój ban jest w pełni uzasadniony i przyjąłem go z pokorą , lecz piszę ten temat gdyż nie chce zemsty a zwrócić uwagę jak mój oponent w dość przebiegły i chytry sposób zmanipulował cały przebieg naszej hasmkiej i nagannej rozmowy.

1 screen zawiera początek rozmowy która już tak przebiegała do wyjścia z serwera mojego oponenta i jak widać od razu on  nie przebierał  w środkach ,lecz skrópolatnie odpowiadał dużym  hamstwem na hamstwo.

Uważam że jeżeli otrzymałem bana na tydzień to jest to słuszne tylko w tym przydku gdy sunztusensei dostanie to samo. On jestm manipulatorem i jeżeli sie wybroni strace wiare w ten serwer ,to tyle.

Proszę o wypowiedz paru osób.

PS. Oczywiście ,że nie mam tych screenów gdzie on mnie  obrażał , bo nie mam w naturze konfidenctwa to też weżcie pod uwagę.

Śmieszny jesteś. Mam świadków, którzy widzieli jak przebiegała nasza "rozmowa". Ty cały czas bluzgałeś, i to Ty prowokowałeś, a ja po prostu normalnie odpisywałem.

Nie masz screenów, gdzie Cię obrażałem, bo taka sytuacja nie miała miejsca. To nie jest żadne "konfidenctwo", lecz po prostu nie pozwolę sobie jeździć po rodzinie, rzeczywiście, jestem konfidentem :).

Ja w przeciwieństwie do Ciebie podałem twarde dowody, które świadczą o tym, co zrobiłeś. Gadka typu, że nie masz ss, bo nie jesteś konfidentem jest po prostu żałosna.

Śmieszny jesteś. Mam świadków, którzy widzieli jak przebiegała nasza "rozmowa". Ty cały czas bluzgałeś, i to Ty prowokowałeś, a ja po prostu normalnie odpisywałem.

chcesz kloca na klate? lubisz tak ok ,tak w ogóle won z tematu bo to nie twój

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...