Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #207974 Napisano 13 Września 2014 Witam piszę dzisiaj w dość nietypowym problemie z Cs'em 1) Opis: Więc tak po ostatniej aktualizacji Steam wchodząc do gry i wybierając serwer wywalało mnie automatycznie z Cs'a bez żadnego komunikatu , niektóre Serwery takie właśnie jak Cod tej Serwerowni działa mi płynnie lecz gdy chce wejść na jakieś FFA ***** -bez reklamowania to wywala mnie do okienna steam wyłaczając Cs. 2) Niestety nie mam żadnego zdjęcia ponieważ jak wspomniałem nie wyskakuje komunikat tylko po prostu następuje wyrzucenie z gry. 3) Próbowałem rozwiązać problem tak jak radził mi kolega czyli wrzucic nową paczke Cs przed aktualizacją / Nie zadziałało Pozwoliłem sobie napisać problem w 3 punktach żeby wygodniej się czytało i można było szybko zrozumieć o co w tym wszystkim chodzi. Proszę o podpowiedzi i rady z góry dziękuje i Pozdrawiam Mr.JoHny
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #207975 Napisano 13 Września 2014 Wejdź do folderu steam, i usuń Clientregistry.blob.
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #207983 Napisano 13 Września 2014 W folderze Steam takiego czegoś nie ma
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #207987 Napisano 13 Września 2014 Niewiedziałem że tak szybko pójdzie/ Problem rozwiązany chodziło tu o ClientRegistry.mst w moim przypadku sprawdziłem wszystko działa jak powinno. Dziękuje za pomoc Hatysz Myślę że temat do zamknięcia.
Procentowy Napisano 13 Września 2014 #208201 Napisano 13 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
Popularne Dni
13 Wrz
7
Najaktywniejsi w tym temacie
Procentowy 2 posts
Popularne Dni
13 Wrz 2014
7 posts