Gość Guest Napisano 12 Września 2014 #207902 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Admin Blek' banuje z byle powodu. Nie robi screenshotów a każe je wstawić na forum. Prosiłbym o to aby zabrano mu administratora a mnie odbanowano albo w jakiś sposób oddano pieniądze za premium... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 12 Września 2014 #207903 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Dostałeś bana z powodem "Wstaw screeny na Multi-Head.pl" zatem musisz posiadać owe screeny. Brak wzoru oraz dowodów skutkuje przeniesieniem tematu do kosza. /kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 12 Września 2014 #207905 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 12 Września 2014 #207906 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Przykro mi ale się popłacz. Jak byłem adminem na tym serwerze, pamiętam że miałeś już perma. A ub masz tylko przez to że AMX był czyszczony, opiekun też cię pamięta. Przepraszam ze w UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi