Gość Guest Napisano 12 Września 2014 #207807 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Witam wszystkich tu Kojot ;3 Moim pomysłem jest perk "Trujące Naboje" Opis : Zabiera 30 hp (+ int) w ciągu 7 sekund. Inteligencja byłaby liczona 1 punkt za 0,5 obrażeń od perku. Perk " Lina Spider-man " Opis : dzięki temu perkowi wypuszczasz sieć w dowolne miejsce i wspinasz się Perk : " M4A1 Master " Opis : dostajesz M4A1 + 25 dmg Perk : " AK47 Master " Opis : dostajesz AK47 +25 dmg Perk : " Peleryna Kucacza" Opis : twoja widzialność spada do 20-60 Perk : " Sekret Szpiega" Opis : masz ubranie wroga , 1/6 respa u wroga na respie To tyle Dziękuję za uwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Września 2014 #207871 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Wszystkie podobają mi się oprócz Peleryny kucacza jak dla mnie zbyt dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 12 Września 2014 #207891 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Jak byś czytał poprzednie tematy to byś coś wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 12 Września 2014 #207892 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 perk "Trujące Naboje" Opis : Zabiera 30 hp (+ int) w ciągu 7 sekund. Inteligencja byłaby liczona 1 punkt za 0,5 obrażeń od perku. Perk : " M4A1 Master " Opis : dostajesz M4A1 + 25 dmg Perk : " AK47 Master " Opis : dostajesz AK47 +25 dmg Trzy perki co mają bonusowo więcej zabierania HP to za dużo, idzie z tym większa szansa na zdobycie a bierz pod uwagę graczy co mają spory lvl i jak zdobędą ten perk to 70% ma małe szansę na jakikolwiek dobry exp z rundy, moim zdaniem jeden z tych by wystarczył, jeden taki "elit" perk. Perk : " Peleryna Kucacza" Opis : twoja widzialność spada do 20-60 Ten perk mi się nie widzi, gdyż by był za mocny i gra gracza co by go zdobył stała się ciągłym "kampieniem" się, gdzie w tym sens gry? albo by czaił się w jednym miejscu jak szpak na zdobycz. Perk : " Sekret Szpiega" Opis : masz ubranie wroga , 1/6 respa u wroga na respie Perk jest okey lecz zmieniłbym na 1/12. Ogólnie prawie każdy perk znany, nic nowego nie zaproponowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #208007 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Na Nie !. Za dobre perki. Takie perki widziałem na COD'ach 2000LV+ na 200 się nie sprawdzą. Taki konspirant z m4 +25dmg ? Hity po 90/110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 14 Września 2014 #206647 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 1.perk za mocny . 2.perk zbędny i nieprzydatny 3 i 4 za mocny 5.na serwerze jest już platynowa kosa , po za tym było by narzekanie ze kampią i są praktycznie niewidoczni . 6 Propozycja zbędna , po za tym gdyby na respie wroga zrespiła się na przykład ninja to było by narzekanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 14 Września 2014 #208303 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi