Gość Guest Napisano 11 Września 2014 #207318 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 =======> BlcOnline Reaktywacja <======= ....:::::: OnlyDe_Dust2 ::::::.... IP Serwera: 194.28.50.14:27052 Ilość Slotów: 10 Typ Serwera: Steam/NonSteam Godziny Uptime: 24/7 Friendlyfire: Fast Download: Rekrutacja na admina: HeadAdmin: Mathew ....:::::: DiabloMod ::::::.... IP Serwera: 46.29.17.196:27079 Ilość Slotów: 15 Czas Mapy: 25min Typ Serwera: Steam/NonSteam Godziny Uptime: 24/7 Friendlyfire: Fast Download: Rekrutacja na admina: HeadAdmin: Mathew Serwer diablo chwilowo off, ruszy niebawem :-) Co Oferujemy? Przerobiony według uznania DiabloMod z tradycją Nowe klasy i itemy Tworzony od zera serwer Only De_Dust2 Brak lagów Kulture Dobrą i wspólną zabawę Możliwość rozwoju w tworzeniu/modyfikowaniu forum/serwerów bądź awansu na wyższe stanowiska Rekrutacja na Junior Admina Możliwość dołączenia do sieci Konkurs nr 1 # Zaproszenia! Konkurs nr 2 # Lotto! Zapraszamy do udziału po cenne nagrody! *Dlaczego Forum nie ma domeny .pl? - Pewnie podstawowe pytanie, co nie? Na tą chwile wolę pieniądze przeznaczać na reklame serwerów/forum, domena oczywiście będzie jednak na tą chwile nie widze sensu. *Dlaczego Forum działa na silniku przema? -Nasze forum nie jest żadnym wyścigiem zbrojeniowym, nie jestem mistrzem webmasterki, ale parę opcji ułatwiających życie np adminom jest wgrane, tak samo ma się rzecz na serwerze. *Ile już istniejecie? -Forum istniało 2-2,5 roku temu(blconline.pl) jednak brak dobrze zgranej ekipy spowodował, że odszedłem i sieć w krótkim czasie upadła. Strona na nowo powstała 28-05-2014, ale tym razem wróże nam owocną przyszłość, gdyż jestem gotowy do działania, ale potrzebuję wsparcia chociażby w postaci graczy na serwerach. *Dlaczego serwery nie mają HLTV? - Wydaję mi się, że na początku nie ma do większego sensu iż te parę złoty można przeznaczyć na coś innego, a serwery można spokojnie ogarniać. Wystarczy włączyć myślenie i chęci, a reszta sama przyjdzie. Dwa razy nie złapię, ale za trzecim, sprawiedliwość dosięgnie każdego! *Czy dostanę dane FTP strony/serwerów? Jeżeli mamy współpracować to chce wszystkie dane. Idź szukać naiwniaków gdzie indziej. *Czy dostanę administratora forum? Przeczytaj wcześniejszy punkt, wszystko powinno być jasne. Na wszystko przyjdzie czas. Jesteś chętny podjąć wyzwanie? Masz więcej pytań, bo jesteś ciekawy naszej wizji? Pisz do HeadAdmina! Kontakt GG: 13709607 Kontakt email: [email protected] lub [email protected] Forum: TUTAJ Nasze forum oraz serwery reklamuje niezawodny serwis ADVERTGAME.PL reklama cs, reklama serwerow cs, reklama serwerow counter-strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 22 Września 2014 #212440 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Reklamy serwerów/sieci" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi