Kasia Napisano 18 Kwietnia 2016 #424099 Napisano 18 Kwietnia 2016 [align=center]Jak mówi sam tytuł wywiadu, chciałabym was zapoznać bliżej z graczem miesiąca, który swoją grą udowadnia, że nie ma niemożliwych rzeczy dla nas. Jest nią przesympatyczny @Shork Zapraszam! Kasia Shork Cześć! Na początku opowiedz nam coś o swojej osobie. [/align] [align=center]Cześć. Mam na imię Dawid, mam 17 wiosen, pochodzę z Kalisza i uczęszczam do technikum logistycznego. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakie są Twoje zainteresowania? Co lubisz robić w wolnych chwilach? [/align] [align=center]Moim zainteresowaniem jest e-sport jak i piłka nożna. Będąc małym brzdącem marzyłem o tym, aby zagrać kiedyś z Reprezentacja Polski. W wolnych chwilach gram w cs'a z którym mam bardzo dużą styczność od paru lat. Lubię też biegać. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ode mnie plus za bieganie, coś z mojej beczki! Co do e-sportu, masz jakąś drużynę, której zaparcie kibicujesz? [/align] [align=center]Oczywiście, że ową posiadam! Zaparcie kibicuje drużynie Virtus.Pro i życzę im aby w końcu ugrali jakiegoś majora, czy jakiś większy turniej. Mam nadzieje, że za 2 tygodnie uda im się wygrać turniej, a jak nie to jak sami powiadają "wrócą silniejsi". [/align] [align=center]Jeśli chodzi o zagraniczny zespół to kibicuje NiP'owi, który wczoraj ugrał DreamHacka, graty dla nich. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Powiedz nam, masz jakieś plany na przyszłość? [/align] [align=center]Tak, ćwiczyć skillsy w cs go, zrobić team i grać na najwyższym poziomie:D. A jeśliby to pierwsze się nie udało, to chciałbym być kierowcą ciężarówek. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] Czy bycie kierowcą ciężarówek to Twoje marzenie od dziecka? Czy miałeś inny wymarzony zawód w tak młodym wieku? [/align] [align=center] Nie, to nie jest moje marzenie od dziecka. Chęć jazdy ciężarówkami pojawiła się wtedy, gdy poszedłem do szkoły logistycznej i właśnie tam narodziła się koncepcja bycia kierowcą. Jak byłem trochę mniejszy to wszystkim mówiłem, że będę zawodowym piłkarzem, jak mój idol CR7. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hahaha A więc strzelam, że Twoim ulubionym sportem jest piłka nożna? [/align] [align=center]Zgadłaś! Pilka nożna THE BEST. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]A ulubiony klub to Real Madryt? Czy tym razem pudło? [/align] [align=center]Hmm, może nie ulubiony, ale lubię go oglądać, bo tam gra mój idol. A ulubiony zespół to Manchester United. Zacząłem się nim interesować od tej pory jak CR7 doszedł do "Czerwonych diabłów". Każdy ich mecz zawsze oglądałem z miła chęcią i z sporą uwaga na to jak zachowuje się CR7 w danej sytuacji i uczyłem się od niego trików, których później używałem aby pokarać kolegów na boisku. Będąc mniejszy potrafiłem wyśpiewać hymn MU . [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Prawdziwy kibic! Prawdziwy kibic! Czas na coś związanego z muzyką. Jaki jest Twój ulubiony gatunek muzyczny? Czego słuchasz najczęściej? [/align] [align=center]Mój ulubiony gatunek muzyczny to rap i remixy piosnek. Najczęściej słucham rapu, a w szczególności piosenek Chady, pomyślności do niego. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Twój ulubiony gatunek, jeżeli chodzi o filmy? [/align] [align=center]Jeśli chodzi o filmy to nie posiadam ulubionego gatunku. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] Skąd pomysł na nick "Shork"? [/align] [align=center]Narodził się stad, że chciałem być "oryginalny" i mieć swój własny nick, a nie odgapiać od kogoś. Włączyłem opcje w cs i zacząłem wpisywać różne litery i jakoś tak powstał "Shork" [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] Powiedz nam, jakie cechy charakteru cenisz sobie u innych osób? [/align] [align=center] U innych osób cenie sobie jak u siebie szczerość, poczucie humoru. Lubię jak osobą ma dystans do siebie, bo wtedy można się nawzajem wyzywać i nikt nie da sobie w pysk, a nie jak niektórzy "buce" obrażają się, o byle co. Tego pytania bałem się najbardziej, bo nigdy na takie coś nie odpowiadałem [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Teraz zadanie dla Ciebie: Podaj Twoje trzy pozytywne jak i negatywne cechy charakteru. [/align] [align=center]Pozytywne: Dystans do siebie, poczucie humoru, szczerość. Kurde, o negatywnych ciężko mi jest pisać, bo nie wiem, czy takie posiadam. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]No tak, prędzej wymienią negatywne cechy osoby, które mają styczność z Tobą, niż Ty sam Jakie było Twoje największe marzenie z dzieciństwa, pomijając grę z Reprezentacją Polski? [/align] [align=center] Nie miałem innego marzenia w dzieciństwie niż zostanie piłkarzem. W mojej głowie była tylko piłka [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz jakieś motto życiowe? [/align] [align=center]Nie chce tu kłamać, ani nic, więc powiem wprost, nie posiadam motta. Po prostuje żyje życiem. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zbliżamy się do końca, więc na koniec kilka krótkich pytań. Ulubione danie? [/align] [align=center]Potrawka z ryżem [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Co pijesz najczęściej? [/align] [align=center]Oranżadę Hellene, Pepsi. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ulubiony film? [/align] [align=center]Never Back Down [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ulubiony kolor? [/align] [align=center]Czerwony [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na co zwracasz szczególną uwagę u płci pięknej? [/align] [align=center]Włosy, oczy no i na buźkę. Dziewczyna musi być zadbana no i nie być szlaufem. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ile masz wzrostu? [/align] [align=center]Kiedy ja się ostatnio mierzyłem, ale coś około 180 cm. Ale jeszcze rosnę [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]To będzie na tyle. Czy na koniec chcesz kogoś pozdrowić lub dodać coś od siebie? [/align] [align=center] Pozdrawiam Ciebie i dziękuje za twój czas, który spędziłaś na przeprowadzenie wywiadu ze mną, no i ekipie z turnieju MH 5v5, który udało nam się wygrać. I wszystkich tych o których zapomniałem! Pomyślności, dzięki. :> [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Również Ci dziękuję! Do usłyszenia [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align]
pionteczekessa Napisano 18 Kwietnia 2016 #424102 Napisano 18 Kwietnia 2016 Jak zwykle wywiad na poziomie, sporo się dowiedziałem. Czekam na więcej!
venividiwandi Napisano 18 Kwietnia 2016 #424104 Napisano 18 Kwietnia 2016 LAN LAN OKS LAN. Logistyczna brać Dawidku. :* Do zobaczenia w pracy za 4 lata.
#RELOP Napisano 18 Kwietnia 2016 #424105 Napisano 18 Kwietnia 2016 [align=center] [/align] [align=center]Ode mnie plus za bieganie, coś z mojej beczki! Co do e-sportu, masz jakąś drużynę, której zaparcie kibicujesz? [/align] [align=center]Oczywiście, że ową posiadam! Zaparcie kibicuje drużynie Virtus.Pro i życzę im aby w końcu ugrali jakiegoś majora, czy jakiś większy turniej. Mam nadzieje, że za 2 tygodnie uda im się wygrać turniej, a jak nie to jak sami powiadają "wrócą silniejsi". [/align] [align=center]Jeśli chodzi o zagraniczny zespół to kibicuje NiP'owi, który wczoraj ugrał DreamHacka, graty dla nich. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] Drogi Dawidzie , VP w CS:GO IEM'a 2k14 ma dawno za sobą, chyba pamiętasz wynik? + dla Kasi, co w burdelu światło gasi.
Master Napisano 18 Kwietnia 2016 #424107 Napisano 18 Kwietnia 2016 swietny wywiad przybliżyłas nam ciekawa postac stałego gracza miesiąca lap +
VEX` Napisano 19 Kwietnia 2016 #424418 Napisano 19 Kwietnia 2016 Fajniy i ciekawie przeprowadzony wywiad. Dużo można się dowiedzieć o Shorku.
Franio i Gwiazda Napisano 20 Kwietnia 2016 #424474 Napisano 20 Kwietnia 2016 Ładny i czytelny i zrozumiały wywiad Pozdrawiam
M@R!O Napisano 21 Kwietnia 2016 #425025 Napisano 21 Kwietnia 2016 Wywiad ciekawy choć trochę krótki nie mniej jednak postarałaś się pytania ciekawe, przyjemnie się czyta. Łap +.
honja Napisano 22 Kwietnia 2016 #425238 Napisano 22 Kwietnia 2016 Bardzo fajny wywiad, czekam na kolejne z niecierpliwością.
neutron Napisano 23 Kwietnia 2016 #425547 Napisano 23 Kwietnia 2016 Ciekawy wywiad. Leci słuszny plus za wysiłek i za ciekawą osobę wziętą do wywiadu. Czekam na wywiad z emerytowanym redaktorem :ptasio:
Missia Napisano 23 Kwietnia 2016 #425666 Napisano 23 Kwietnia 2016 Wywiad bardzo fajny, króciutki troszkę, ale za to ciekawy. Fajnie się go czyta, do tego jest bardzo przyjemny dla oka. Łap +
brOOk3n Napisano 24 Kwietnia 2016 #425806 Napisano 24 Kwietnia 2016 Przejrzysty, fajny wywiad, miły dla oka +
Pablito :D Napisano 25 Kwietnia 2016 #426337 Napisano 25 Kwietnia 2016 @@Shork Kalisz Pomorski czy wlkp ? jak wlkp to na browara trza się zgadać
Shork Napisano 25 Kwietnia 2016 #424908 Napisano 25 Kwietnia 2016 @@Shork Kalisz Pomorski czy wlkp ? jak wlkp to na browara trza się zgadać Wielkopolski.
z.r.a.z. Napisano 26 Kwietnia 2016 #426491 Napisano 26 Kwietnia 2016 ulubiony klub to United? @Shork , zatem wracam na serwer by grać razem z Tobą! wiesz, co dobre ;P a wywiad jak najbardziej na + , lekko się czyta
Adrianegg Napisano 26 Kwietnia 2016 #426536 Napisano 26 Kwietnia 2016 + za wywiad Ładny, przejrzysty, czegoś się dowiedziałem Fajnie wiedzieć, że ktoś mieszka niedaleko mnie
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
18 Kwi
6
26 Kwi
2
20 Kwi