Kasia Napisano 18 Kwietnia 2016 #424099 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 [align=center]Jak mówi sam tytuł wywiadu, chciałabym was zapoznać bliżej z graczem miesiąca, który swoją grą udowadnia, że nie ma niemożliwych rzeczy dla nas. Jest nią przesympatyczny @Shork Zapraszam! Kasia Shork Cześć! Na początku opowiedz nam coś o swojej osobie. [/align] [align=center]Cześć. Mam na imię Dawid, mam 17 wiosen, pochodzę z Kalisza i uczęszczam do technikum logistycznego. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakie są Twoje zainteresowania? Co lubisz robić w wolnych chwilach? [/align] [align=center]Moim zainteresowaniem jest e-sport jak i piłka nożna. Będąc małym brzdącem marzyłem o tym, aby zagrać kiedyś z Reprezentacja Polski. W wolnych chwilach gram w cs'a z którym mam bardzo dużą styczność od paru lat. Lubię też biegać. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ode mnie plus za bieganie, coś z mojej beczki! Co do e-sportu, masz jakąś drużynę, której zaparcie kibicujesz? [/align] [align=center]Oczywiście, że ową posiadam! Zaparcie kibicuje drużynie Virtus.Pro i życzę im aby w końcu ugrali jakiegoś majora, czy jakiś większy turniej. Mam nadzieje, że za 2 tygodnie uda im się wygrać turniej, a jak nie to jak sami powiadają "wrócą silniejsi". [/align] [align=center]Jeśli chodzi o zagraniczny zespół to kibicuje NiP'owi, który wczoraj ugrał DreamHacka, graty dla nich. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Powiedz nam, masz jakieś plany na przyszłość? [/align] [align=center]Tak, ćwiczyć skillsy w cs go, zrobić team i grać na najwyższym poziomie:D. A jeśliby to pierwsze się nie udało, to chciałbym być kierowcą ciężarówek. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] Czy bycie kierowcą ciężarówek to Twoje marzenie od dziecka? Czy miałeś inny wymarzony zawód w tak młodym wieku? [/align] [align=center] Nie, to nie jest moje marzenie od dziecka. Chęć jazdy ciężarówkami pojawiła się wtedy, gdy poszedłem do szkoły logistycznej i właśnie tam narodziła się koncepcja bycia kierowcą. Jak byłem trochę mniejszy to wszystkim mówiłem, że będę zawodowym piłkarzem, jak mój idol CR7. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hahaha A więc strzelam, że Twoim ulubionym sportem jest piłka nożna? [/align] [align=center]Zgadłaś! Pilka nożna THE BEST. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]A ulubiony klub to Real Madryt? Czy tym razem pudło? [/align] [align=center]Hmm, może nie ulubiony, ale lubię go oglądać, bo tam gra mój idol. A ulubiony zespół to Manchester United. Zacząłem się nim interesować od tej pory jak CR7 doszedł do "Czerwonych diabłów". Każdy ich mecz zawsze oglądałem z miła chęcią i z sporą uwaga na to jak zachowuje się CR7 w danej sytuacji i uczyłem się od niego trików, których później używałem aby pokarać kolegów na boisku. Będąc mniejszy potrafiłem wyśpiewać hymn MU . [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Prawdziwy kibic! Prawdziwy kibic! Czas na coś związanego z muzyką. Jaki jest Twój ulubiony gatunek muzyczny? Czego słuchasz najczęściej? [/align] [align=center]Mój ulubiony gatunek muzyczny to rap i remixy piosnek. Najczęściej słucham rapu, a w szczególności piosenek Chady, pomyślności do niego. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Twój ulubiony gatunek, jeżeli chodzi o filmy? [/align] [align=center]Jeśli chodzi o filmy to nie posiadam ulubionego gatunku. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] Skąd pomysł na nick "Shork"? [/align] [align=center]Narodził się stad, że chciałem być "oryginalny" i mieć swój własny nick, a nie odgapiać od kogoś. Włączyłem opcje w cs i zacząłem wpisywać różne litery i jakoś tak powstał "Shork" [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] Powiedz nam, jakie cechy charakteru cenisz sobie u innych osób? [/align] [align=center] U innych osób cenie sobie jak u siebie szczerość, poczucie humoru. Lubię jak osobą ma dystans do siebie, bo wtedy można się nawzajem wyzywać i nikt nie da sobie w pysk, a nie jak niektórzy "buce" obrażają się, o byle co. Tego pytania bałem się najbardziej, bo nigdy na takie coś nie odpowiadałem [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Teraz zadanie dla Ciebie: Podaj Twoje trzy pozytywne jak i negatywne cechy charakteru. [/align] [align=center]Pozytywne: Dystans do siebie, poczucie humoru, szczerość. Kurde, o negatywnych ciężko mi jest pisać, bo nie wiem, czy takie posiadam. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]No tak, prędzej wymienią negatywne cechy osoby, które mają styczność z Tobą, niż Ty sam Jakie było Twoje największe marzenie z dzieciństwa, pomijając grę z Reprezentacją Polski? [/align] [align=center] Nie miałem innego marzenia w dzieciństwie niż zostanie piłkarzem. W mojej głowie była tylko piłka [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz jakieś motto życiowe? [/align] [align=center]Nie chce tu kłamać, ani nic, więc powiem wprost, nie posiadam motta. Po prostuje żyje życiem. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zbliżamy się do końca, więc na koniec kilka krótkich pytań. Ulubione danie? [/align] [align=center]Potrawka z ryżem [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Co pijesz najczęściej? [/align] [align=center]Oranżadę Hellene, Pepsi. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ulubiony film? [/align] [align=center]Never Back Down [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ulubiony kolor? [/align] [align=center]Czerwony [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na co zwracasz szczególną uwagę u płci pięknej? [/align] [align=center]Włosy, oczy no i na buźkę. Dziewczyna musi być zadbana no i nie być szlaufem. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ile masz wzrostu? [/align] [align=center]Kiedy ja się ostatnio mierzyłem, ale coś około 180 cm. Ale jeszcze rosnę [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]To będzie na tyle. Czy na koniec chcesz kogoś pozdrowić lub dodać coś od siebie? [/align] [align=center] Pozdrawiam Ciebie i dziękuje za twój czas, który spędziłaś na przeprowadzenie wywiadu ze mną, no i ekipie z turnieju MH 5v5, który udało nam się wygrać. I wszystkich tych o których zapomniałem! Pomyślności, dzięki. :> [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Również Ci dziękuję! Do usłyszenia [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shork Napisano 18 Kwietnia 2016 #424100 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Dziękuje za wywiad Kasiula :like: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 18 Kwietnia 2016 #424102 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Jak zwykle wywiad na poziomie, sporo się dowiedziałem. Czekam na więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 18 Kwietnia 2016 #424104 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 LAN LAN OKS LAN. Logistyczna brać Dawidku. :* Do zobaczenia w pracy za 4 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 18 Kwietnia 2016 #424105 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 [align=center] [/align] [align=center]Ode mnie plus za bieganie, coś z mojej beczki! Co do e-sportu, masz jakąś drużynę, której zaparcie kibicujesz? [/align] [align=center]Oczywiście, że ową posiadam! Zaparcie kibicuje drużynie Virtus.Pro i życzę im aby w końcu ugrali jakiegoś majora, czy jakiś większy turniej. Mam nadzieje, że za 2 tygodnie uda im się wygrać turniej, a jak nie to jak sami powiadają "wrócą silniejsi". [/align] [align=center]Jeśli chodzi o zagraniczny zespół to kibicuje NiP'owi, który wczoraj ugrał DreamHacka, graty dla nich. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] Drogi Dawidzie , VP w CS:GO IEM'a 2k14 ma dawno za sobą, chyba pamiętasz wynik? + dla Kasi, co w burdelu światło gasi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 18 Kwietnia 2016 #424107 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 swietny wywiad przybliżyłas nam ciekawa postac stałego gracza miesiąca lap + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 19 Kwietnia 2016 #424418 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Fajniy i ciekawie przeprowadzony wywiad. Dużo można się dowiedzieć o Shorku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franio i Gwiazda Napisano 20 Kwietnia 2016 #424474 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Ładny i czytelny i zrozumiały wywiad Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kudvix Napisano 20 Kwietnia 2016 #424632 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 przjemnie sie czyta oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 21 Kwietnia 2016 #425025 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Wywiad ciekawy choć trochę krótki nie mniej jednak postarałaś się pytania ciekawe, przyjemnie się czyta. Łap +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honja Napisano 22 Kwietnia 2016 #425238 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Bardzo fajny wywiad, czekam na kolejne z niecierpliwością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 23 Kwietnia 2016 #425547 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Ciekawy wywiad. Leci słuszny plus za wysiłek i za ciekawą osobę wziętą do wywiadu. Czekam na wywiad z emerytowanym redaktorem :ptasio: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 23 Kwietnia 2016 #425666 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Wywiad bardzo fajny, króciutki troszkę, ale za to ciekawy. Fajnie się go czyta, do tego jest bardzo przyjemny dla oka. Łap + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 24 Kwietnia 2016 #425806 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Przejrzysty, fajny wywiad, miły dla oka + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 25 Kwietnia 2016 #426337 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 @@Shork Kalisz Pomorski czy wlkp ? jak wlkp to na browara trza się zgadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shork Napisano 25 Kwietnia 2016 #424908 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 @@Shork Kalisz Pomorski czy wlkp ? jak wlkp to na browara trza się zgadać Wielkopolski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 26 Kwietnia 2016 #426491 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 ulubiony klub to United? @Shork , zatem wracam na serwer by grać razem z Tobą! wiesz, co dobre ;P a wywiad jak najbardziej na + , lekko się czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianegg Napisano 26 Kwietnia 2016 #426536 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 + za wywiad Ładny, przejrzysty, czegoś się dowiedziałem Fajnie wiedzieć, że ktoś mieszka niedaleko mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi