Mikus Napisano 18 Kwietnia 2016 #417758 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Nick: LudzieCygana Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem): Posiadam administratora na Jail-Break Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5/10 Staż w CS-sie: 8 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ od dłuższego czasu chciałem powalczyć o administratora Cod 400. Czasami rano nie ma administratorów a są gracze którzy używają nie dozwolonych hacków. Chciałbym też wprowadzić kulture która czasami panuje a czasami nie. Chciałbybm też zaraźić innych poczuciem humoru . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: do 3 godzinek Kontakt: steam forum facebook Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/LudzieCygana/80.72.43.106:27022/ Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Z góry dziękuje i przepraszam. LudzieCygana @Tushirek od 2 strony jeszcze mnie nie znasz @KreatywnyAli z tym nie będzie problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 18 Kwietnia 2016 #424081 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Jestem na tak, - Spoko mordeczka, - Ma już admina, więc jakieś doświadczenie ma, - Aktywność w miarę dobra, - Tylko przy tej posadzie musisz mniej klnąć Mikołajku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 18 Kwietnia 2016 #424095 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Ja również jestem na tak: -aktywny -doświadczony -spełnia wymagania Nic tylko brać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 18 Kwietnia 2016 #424098 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Łap i moje tak Doświadczenie Dał się już poznać Ogarnięta mordka Więc jak tylko ogarniesz czasowo 2 serwery to czemu by nie dać szansy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stay AwaY Napisano 19 Kwietnia 2016 #424169 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 A i ja również jestem na tak +gt +doświadczenie ma +nie robi spin na serwerze +coś tam na u@ zgłasza +raz mi pomógł ^^ (eldorado ) +no i chyba najważniejszy powód- jest mało adminów a dodatkowa para rąk się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 20 Kwietnia 2016 #424460 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Oczywiście, że jestem na TAK +wiek hihi +duże doświadczenie, jest bardzo długo adminem na jb więc myślę, że to podanie nie jest na chwilę +pełna kulturka na serwerze +duużo siedzi na serwie +pomocny +no i wymagania też spełnia Ja bym brała ^^ hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeeNooX Napisano 20 Kwietnia 2016 #424503 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Na tak Jesteś git Spełniasz warunki Ciekawe czy dasz rade być adminem na Jail i na Codzie jednocześnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 20 Kwietnia 2016 #424783 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Ja również jestem na TAK +Ogarnięty +Doświadczenie +Aktywność +Wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DELOvsky<3 Napisano 20 Kwietnia 2016 #424787 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Na tak -wiek -steam -gt -ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yebak Napisano 21 Kwietnia 2016 #422067 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Jestem na Tak , -wiek i steam, -bardzo ogarnięty, -duża aktywność, -doświadczenie na + , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Kwietnia 2016 #424963 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Na tak -ogarnięty -sam mod menu amx'a to 7/10 więc nie ma co sie martwić że tak mało -Ma admina an jb z którego w sumie mógłby zrezygnować jeżeli tu będzie grał. -Dużo cziterów -Nadaje sie na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 22 Kwietnia 2016 #425244 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi