Gość Guest Napisano 8 Września 2014 #206357 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Kolejna propozycja z mojej strony, a więc.... Dodanie czegoś do wywiadów, moim zdaniem będzie to ciekawe urozmaicenie. Mam na myśli dopisanie przed każdym wywiadem czegoś tj.: Link do profilu na forum Nick Stanowiska(rangi na serwerach,forum) Nick Avatar Data urodzenia Data rejestracji Czas online na forum Reputacja Wyświetlenia profilu Ilość postów Data otwarcia, zamknięcia wywiadu. To moje propozycje, oczywiście można zmienić kolejność, coś dodać, usunąć, to już jest w kwestii osób z wyższą rangą. Pozdrawiam. @EDIT no właśnie nie wszystko Zdjęcie w sumie też dobra sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 8 Września 2014 #206360 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Totalnie bez sensu Przecież to wszystko jest w profilu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 8 Września 2014 #206362 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 No też uważam że to bez sensu.. jedynie co jak kiedyś dodawałem do wywiadów jak bym redaktorem to zdjęcie osoby z którą się przeprowadza wywiad. Robiłem zdjęcie w stylu chlapniętę farbą lub maźnięte pędzlem (maska przycinająca i zapis w png graficy wiedza o co chodzi ) Na tym forum dodanie foto miało by większy sens, bo temat z naszymi zdjęciami jest bardzo obszerny.. nie raz na SB się słyszało że ktoś chce zobaczyć czyjeś foto ale narzeka że musi wertować 24 strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 8 Września 2014 #206367 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Trochę śmiechowa propozycja. Bez sensu, nikomu się nie przydadzą takie informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 8 Września 2014 #206371 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Jedynie można dodać fotę, nic więcej. Ewentualnie można zrobić, że jak piszecie z kim wywiad, to jako [.member=nick], żeby każdy mógł sobie zobaczyć to wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 8 Września 2014 #206373 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Jedynie można dodać fotę, nic więcej. Ewentualnie można zrobić, że jak piszecie z kim wywiad, to jako [.member=nick], żeby każdy mógł sobie zobaczyć to wszystko Większość redaktorów używa "member" z nickiem osoby, z którą został przeprowadzony wywiad. Ogólnie też uważam, że propozycja zbędna, lecz z fotografią danej osoby byłoby faktycznie ciekawiej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 8 Września 2014 #206378 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 porażka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 8 Września 2014 #206395 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Serio? bezsens i smieszne to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 8 Września 2014 #206398 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Propozycja trochę bez sensu, można tylko dodać z tą fotografią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 8 Września 2014 #206408 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Na razie zamknę, niech Teezu zadecyduje.. ale sądząc po wypowiedziach, propozycja się nie przyjmie. Zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi