Gość Guest Napisano 7 Września 2014 #206191 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Data i godzina: Nick admina/gracza, który zawinił: Underdog Dowody:http://iv.pl/images/01496515423928544220.jpg Świadkowie: Uzasadnienie: Witam Jest mi niezmiernie przykro z powodu mojego niezasłuzonego bana , ten temat będzie mnie dręczył dopuki go nie wyjaśnimy , mianowicie admin Underdog zbanował mnie za to , że się o niego martwiłem , gdy właczał mikrofon w grze i coś mówił czułem w jego drącym głosie , że coś go dręczy w ogóle był taki niemiły i niekulturalny a ja jestem człowiekiem bardzo wrażliwym wiec po prostu zadałem mu pytanie cytuje: Sracz : underdog dlaczego jestes taki niekulturalny powiedz nam masz jakis problem ,czy cos cie dreczy? Sracz : nie wiem bija cie w szkole? Znałem wiele takich przypadków co udawali twardzieli w grze a tak naprawde wyrzywali się w grze by ukryć problemy w życiu. Tak więc prosze o rozpatrzenie tej sprawy , chciałem dla underdoga jakąś kare , ale pisząc tą skarge zrobiło mi się go szkoda i proszę tylko o pomoc dla niego jakąś poważna rozmowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Września 2014 #206193 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Ale masz dowody tylko na to, że dostałeś słusznego bana. HLTV nie nagrywa głosu z mikrofonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2014 #206195 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Mimo wszystko proszę admina banującego o wyjaśnienie tej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 9 Września 2014 #206743 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Admin otrzymuje ostrzeżenie w dziale adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 9 Września 2014 #206744 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi