Gość Guest Napisano 7 Września 2014 #206006 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Nick:[botY]===coca-cola===nIeMcY Wiek:17 Doświadczenie w byciu adminem: Tak Znajomość AMX ( w skali 1:10): 7 Staż w cs'ie: 5 lat Steam: nie stety nie mam. Link Gametracker:http://www.gametracker.com/player/%5BBotY%5D%3D%3D%3Dcoca-cola%3D%3D%3DnIeMcY/80.72.43.106:27020/ Dlaczego TY!: wiem że nie spełniam dokładnie wszystkich warunków i to dokładnie rozumiem ale macie mało adminów tutaj , po za tym często grają cziterzy. Czas jaki poświęcam na cs'a : 3/4 godziny dziennie. kontakt: GG:50744098 E-mail:[email protected] Nic się nie stanie jeśli odrzuciecie wiem że nie spełniam wszystkich warunków po prostu chce pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2014 #206024 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Łeee ;c Na nie sorry daj się poznać ludziom konto pod podanie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2014 #206030 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Jestem na nie. Nie spełniasz wszystkich wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 8 Września 2014 #206489 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Skoro wiesz, że nie spełniasz podstawowych wymagań to po co piszesz podanie? - Wchodzenia raz dziennie na forum, - Minimum 30h przegrane na serwerze, - Obowiązkowo aktywne konto steam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 8 Września 2014 #206490 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi