Desire Napisano 5 Września 2014 #205450 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 [align=center][/align] [align=center]Z początku nieśmiały, nie rzucający się w oczy chłopak. Nikt nie spodziewał się jednak, że swoją osobą, tak wiele wniesie pożytku na forum.[/align] [align=center] [/align] [align=center]???[/align] [align=center] [/align] [align=center]Hej Cthulhu ? Dziękuję, że akurat na mnie padł ten zaszczyt przeprowadzenia z Tobą wywiadu (dobra, żartowałam:P). Na początek chcę, abyś wytłumaczył czytelnikom, skąd się wziął Twój nick.[/align] [align=center]mój nick wziął się z gry World Of Warcraft, w którą grałem 8 lat, ale od jakiegoś czasu, mam przerwę. Był tam jeden taki pradawny bóg, który był też bossem do pokonania - C'thun. Zgłębiając temat, doszedłem do Cthulhu... bóstwo z książki.[/align] [align=center] [/align] [align=center]???[/align] [align=center] [/align] [align=center]Każdy wymawia go inaczej, co bywa to czasami bardzo zabawne , ale wydaje mi się, że sprawia Ci to frajdę, jak ludzie się produkują, jeśli coś od Ciebie chcą Dobrze, teraz dość standardowo, ponieważ nie każdy Cię zna, proszę, przedstaw się nam i powiedź coś króciutko o sobie.[/align] [align=center] Mam na imię Daniel, w sierpniu pyknęło mi 27 lat. Na co dzień ? pracuję" - załatwiam różne sprawy w Polsce i w UK. Interesuje się psychologią, szczególnie perswazją, grafiką, którą się zaraziłem przez fotografię (bardzo lubię robić zdjęcia w plenerze, nocne i czarno białe), pływaniem. Przez 10 lat trenowałem pływanie, ale większość zdobytych medali, pucharów i nagród za zdobyte podium, rozdałem najbliższym. Następnym moim zainteresowaniem jest kodowanie, którym zaraziłem się przez grafikę. Często ludzie pytali się, czy coś umiem zrobić i w sumie to jest moje primo, bo łączy się poniekąd z moją pracą. Co jeszcze... hmm... Bardzo lubię zimę. Gdy zima przegania wszystkich do domu, wtedy ja wyruszam w świat [/align] Bardzo lubię zwierzęta i ekstremalne sytuacje, które rzuca mi życie pod nogi. Zawsze podchodzę do wszystkiego ze spokojem i w optymistycznej masce, za którą skrywam emocje, wtedy mam czas, by podjąć stosowne decyzje. [align=center]???[/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz bardzo ciekawą osobowość. Ja nie potrafię podchodzić tak do wszystkiego ze spokojem, a Ty, nawet w najgorszych sytuacjach, potrafisz go zachować. Jednak uważam, że czasem warto się wykrzyczeć, wygadać się komuś czy wypłakać na ramieniu, żeby jakoś w miarę normalnie umieć funkcjonować.[/align] [align=center]Wspomniałeś, że trenowałeś pływanie przez 10 lat. Jak to się stało, że akurat taką dyscyplinę sportu sobie wybrałeś?[/align] [align=center]Lekarz skierował mnie, by polepszyć spirometrię, a podczas ćwiczeń, ?wyczaił" mnie ratownik, który z czasem, stał się moim trenerem a jednocześnie katem Zawsze byłem pchany na granice wytrzymałości <3 [/align] [align=center] [/align] [align=center]???[/align] [align=center] [/align] [align=center]Rozumiem, że łączyłeś przyjemne z pożytecznym Ekstra! Pochwal się więc, swoimi osiągnięciami w pływaniu.[/align] [align=center]Oj, było to dawno, a ponieważ mam słabą pamięć, dokładnie nie pamiętam. Nie chwaląc się, najczęściej zdobywałem złote medale, mniej srebrnych, a brązowych tylko 2, i chyba najbardziej się z nich cieszyłem, bo były dla mnie nowością . Puchary również są na moim koncie. Pływałem różnymi stylami, czy to 23 sek na 50 m stylem dowolnym, czy 5 km w 2 godziny i wiele, wiele innych. Pamiętam, jak trener porównywał mi czas do którejś z Olimpiad, i w wieku 14 czy 15 lat, zdobyłbym przedostatnie miejsce. W takim wieku, to byłby naprawdę sukces. [/align] [align=center] [/align] [align=center]???[/align] [align=center] [/align] [align=center]Uzdolniony chłopak! Szacunek. Skoro tak, to czy wiązałeś swoją przyszłość z tym sportem, czy chciałeś zostać kimś zupełnie innym?[/align] [align=center]Tak. Miałem przejść na zawodowstwo, ale moja zabita dechami nora, nie miała klubu pływackiego, i musiałbym codziennie dojeżdżać 40 km w jedną stronę, do miasta obok. Dla rodziców był to problem, bo wiadomo praca i dom, nie dawały takiej możliwości. Dlatego skończyłem kurs na ratownika młodszego. Z tym też wyszły szopki, bo dolny Śląsk padł celem oszustów, którzy wyrabiali wszystkim legitymacje ratownicze, więc mogliśmy tylko praktykować na dolnym śląsku. Czyli praca nad morzem czy za granicą - odpada. [/align] [align=center] [/align] [align=center]???[/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak to w Polsce, pełno bandytów i oszustów. Przedstawiłeś, co nie podoba Ci się w Twoim mieście. Powiedz teraz, co najbardziej Ci się w nim podoba.[/align] [align=center]Brak lotniska, brak bezpośrednich połączeń ze wszystkimi większymi miastami w Polsce ;D, brak KFC... A do bandytów i oszustów nic nie mam wszyscy się przydają...wszyscy :> [/align] [align=center] [/align] [align=center]???[/align] [align=center] [/align] [align=center]Ciekawe podejście, ale co Cię do niego przekonało, wnikać nie będę Czy masz już jakieś plany na dalszą przyszłość?[/align] [align=center]Tak i to wielkie. Mam ułożony biznesplan, na jedną działalność, a za rogiem rysuje się już następny. Obydwa czekają na kapitał i ruszam. A w jeszcze dalszej przyszłości, chcę wejść w nieruchomości. [/align] [align=center]Z racji tego, że nie mogę mieć pieniędzy przy sobie, Twoja pomoc będzie nieoceniona [/align] [align=center] [/align] [align=center]???[/align] [align=center] [/align] [align=center]Też oszczędzanie nie jest moją mocną stroną, ale damy radę Czy w życiu zdarzyło Ci się coś, czego do tej pory bardzo żałujesz?[/align] [align=center]Totalne olanie szkoły, co zaowocowało edukacją zakończoną na poziomie gimnazjum. Żałuję tego teraz, bo kiedyś nie wiedziałem, kim chciałbym być, a swoje plany wiązałem tylko z UK. Teraz, po takim czasie wiem, że chciałbym zajmować się bioinżynierią, lub architekturą środowiska. Życie, które obrałem, też nie jest usłane różami i ciągle żyje w stresie, wymieszanym z dużą dawką humoru, co jest dla mnie chore, ale zarazem uzależniające [/align] [align=center] [/align] [align=center]???[/align] [align=center] [/align] [align=center]Może faktycznie, ta droga, jaką obrałeś, zniszczyła Ci wiele możliwości, ale w końcu nikt nie jest idealny, i Trzeba iść do przodu, mimo przeciwności losu. Jakie dobre wydarzenie, które zaszło w Twoim życiu, zostanie przez Ciebie zapamiętane najbardziej?[/align] [align=center]Właściwie można przyznać, że ten zlot był dla mnie takim oderwaniem się od rzeczywistości. [/align] [align=center]Ostatni rok był dla mnie jak wieczność. Wszystko zwalało mi się na głowę, bardzo rzadko mi się coś udawało, i nie było osób, z którymi mogłem normalnie pogadać. A przez te trzy dni spędziłem czas z niesamowitymi ludźmi, z którymi mogłem chociaż zapomnieć o wszystkich moich problemach i się wyluzować. [/align] [align=center] [/align] [align=center]???[/align] [align=center] [/align] [align=center]Racja, ten i poprzedni zlot, zadziałał na mnie podobnie. To niesamowite, że można spotkać się z takimi ludźmi, grając lub siedząc na forum jakiejś sieci. Jednak faktem jest to, że to nie byle jaka sieć, to sieć, która wiąże ludzi [/align] [align=center]Przejdźmy teraz do muzyki. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz?[/align] [align=center]Słucham wszystkiego po trochu, ale nienawidzę metalu i różnych jego odmian. To nie jest dla mnie muzyka. [/align] [align=center]A oto jedne z moich ulubionych utworów : [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]i[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]???[/align] [align=center] [/align] [align=center]Też to lubię ;D Pierwszą nawet to ja Ci wkręciłam :* Na koniec możesz kogoś pozdrowić =)[/align] [align=center]Pozdrawiam Ciebie Marlenko, Augusta, Mordercę, aquaxa, Proxxa, n-tego, moją nygę i kolesia od ninjutsu [/align] [align=center] [/align] [align=center]???[/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuję za pozdrowienia Danielku, życzę Ci, aby wszystkie Twoje plany i marzenia się spełniły [/align] [align=center]Powodzenia![/align] [align=center]Ja Tobie również tego życzę [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 5 Września 2014 #205451 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Wywiad jest super leci plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 5 Września 2014 #205452 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 A gdzie pytanie jak trafiłeś na tą sieć?!!! :C Czuję się poniekąd pominięty bez tego pytania(pomimo, że jestem w pozdro ) Ja tam osobiście nie mam problemu z wymową Daniela nick'u, ponieważ posługuję się jego innym nickiem, bądź imieniem i jest prościej I przypominam się o mojej flaszce Daniel, wiesz za co ! A pomimo tego, że znam chyba najdłużej Daniela z osób na tej sieci, kilku ciekawych rzeczy się dowiedziałem o Nim pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 6 Września 2014 #203200 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Idź Ty pływaku Ciekawy wywiad, można się było dużo dowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2014 #205483 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Mega wywiad + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 6 Września 2014 #205485 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 A gdzie pytanie jak trafiłeś na tą sieć?!!! :C Czuję się poniekąd pominięty bez tego pytania(pomimo, że jestem w pozdro ) Ja tam osobiście nie mam problemu z wymową Daniela nick'u, ponieważ posługuję się jego innym nickiem, bądź imieniem i jest prościej I przypominam się o mojej flaszce Daniel, wiesz za co ! A pomimo tego, że znam chyba najdłużej Daniela z osób na tej sieci, kilku ciekawych rzeczy się dowiedziałem o Nim pozdro My znamy prawde Nie jestes pominiety :* Co do flaszki, to czekam na okazje.. ^^ A pływakiem nie jestem.. co wy.. to było 11-12 lat temu lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 6 Września 2014 #205503 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Wywiad bardzo dobry oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2014 #205556 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Wywiad bardzo dobry, dużo informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2014 #205581 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Wywiad nad Wywiadami znasz się na rzeczy masz ogromny + a Co do Pana Ratownika ;;**** Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Września 2014 #205613 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Za długie, nie czytam. Oczywiście suchy żarcik, a wywiad czytałem z zaciekawieniem,mimo że mam kaca. W takim razie musi być dobry. Cthulu, Ćtulu, Ciulu, Czulu, Chulu, Ciululu, Czululu, Cćulu. Te wersje już słyszałem i czekam na kolejne. Osobiście używam tej pierwszej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 6 Września 2014 #204390 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Mati, Chyba jednak ciulu pasuje najlepiej Ja słyszałem jeszcze Khulhu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 6 Września 2014 #205641 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 No wszystkie słyszałem, ale jeszcze jest to określenie " EJ TY Z TYM DZIWNYM NICKIEM".. "C......Ccccccccccc" "EJ TY.. TY.... NO TY NA DOLE" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 6 Września 2014 #205686 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 + za pracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Września 2014 #207311 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 spoko wywiadzik naprawde ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi