Gość Guest Napisano 5 Września 2014 #205400 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Od jakichś 2h po servie biega nick: xxxSzybkiStrzał aim i wh . Jak jest świadek to niech się podpiszę , wszyscy na niego narzekają ale tu nie tkwi problem. Problem twki w tym że akurat nie ma ani jednego admina który by mógł go zbanować. Rozumiem że każdy ma wolny czas i wypoczynek i szanuję to , ale proszę przemyśleć to co napisałem. Dziękuje za przeczytanie ... (COD-MOD) 400Lv Neq's Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 5 Września 2014 #205401 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Nagraj demko i wrzuć na forum. Bez tego nie jestem nic wstanie zrobić. Admina powiadomiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 5 Września 2014 #205402 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379779 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi