Gość Guest Napisano 2 Września 2014 #203537 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Twój nick podczas gry: FC Mielony Godzina, data zdarzenia: niewiadoma Mapa:niewiadoma STEAM_ID / IP:77.87.0.1 Uzasadnienie: Witam, nie wiem dlaczego ale nie zdążyłem wejść na serwer ani razu, a od razu mi wyskoczyło okienko bana. A bardzo mi zależy na wypróbowaniu, jak się gra na serwerze COD MOD #1, ponieważ bardzo dużo osób mi go poleca i sprawia naprawdę dobre wrażenie(o co dzisiaj jest trudno). Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2014 #190918 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Na to ip jest ban z powodem ''Aktywny". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 2 Września 2014 #113098 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Bardziej ciekawi mnie to, że na to ip/nick na który jest ban nie ma więcej banów, a wszystkie są wygasłe. kojarzysz może sprawę bana Mesajah? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2014 #203693 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi