Gość Guest Napisano 2 Września 2014 #204201 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Twój nick podczas gry: FezZu # Serio ? Godzina, data zdarzenia: 2 września godzina 8 : 19 Mapa: Only_De_Dust 2 Uzasadnienie: No więc tak. Wszedł gracz na serwer Nick Bialy mówił, że mam WH, zaczął mnie obrażać od najgorszych, a ja sobie nie dam, zeby mnie gówniarz jakiś obrażał no to coś mu tam powiedziałem i dostałem bana, na 1 dzień a on nic. Proszę o UB, bo to nie za zacząłem tylko on. On powinien bana dostać [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'KULTURA' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:10526203' [AMXBans] Twoje IP: '31.182.232.254' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 2 Września 2014 #204202 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Skoro sam się przyznałeś do obrazy, więc ub nie będzie, a jeżeli masz dowody na to, że Bialy obrażał, to zapraszam do działu: http://multi-head.pl/forum/94-skargi-i-problemy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 2 Września 2014 #204203 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi