Gość Guest Napisano 1 Września 2014 #204129 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Czy mógłbym prosić o założenie hasła na mój nick? co jakiś czas wbijam i dochodzą mnie słuchy o używaniu mojego elektryka w złych celach oraz - możnaby zmienić moje hasło do artefaktu ? :> na inne bym chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Września 2014 #204729 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Master mam ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Września 2014 #204774 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Takie sprawy załatwiajcie na PW z S@. Kontakt na stronie głównej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Września 2014 #204775 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi