Guest Guest Posted September 1, 2014 #203947 Share Posted September 1, 2014 Niewiem gdzie to napisac wiec napisze tutaj Jedna taka uwaga do `cruzeN'a, pisalem do niego 3 razy ,ze gracz Mr.Basonovsky jest odpalony bo ma aima a on mi odpowiedzial czy ja wogole umiem rozróżnić aimera od zwyklego gracza Widać ze ten gracz ma ewdidentnego aima. Albo naucz sie "ty" rozrozniac albo lepiej nie badz adminem. Tutaj demko dla kazdego :http://speedy.sh/8zMxs/Cheaterek.dem Szkoda ze nie zdązyłem nagrać najlepszych akcji gdzie gosciowi celownik skakal po calej mapie jak wyszlo z 4 gosci Ten temat jest zalozony tylko dla małej uwagi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted November 9, 2014 Premium VIP #231716 Share Posted November 9, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts