dawcamocywnocy Posted September 1, 2014 #203823 Share Posted September 1, 2014 Twój nick podczas gry:zyd Godzina, data zdarzenia:now Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:STEAM_0:1:84714377 Uzasadnienie: dostalem bana Reason: 'no recoil' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malu Posted September 1, 2014 #203825 Share Posted September 1, 2014 Proszę admina c4mp3rs o przedstawienie dowodów. Admin ma na to 24h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawcamocywnocy Posted September 1, 2014 Author #204002 Share Posted September 1, 2014 Mam nadzieje , że campers ma nie zbite dowody na nie uczciwą grę z mojej strony ,jeżeli jednak planuje odstawiać podobny cyrk jak w tym temacie http://multi-head.pl/topic/38889-dobrygracz/ co jest wysoce prawdopodobne (bo jak wiadomo nie ma on zielonego pojęcia o tej grze) prosze o zabranie mu rangi admina ponieważ straciłem przez niego dzisiaj wystarczająco dużo czasu ..tymczasem poczekam na demko Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted September 1, 2014 #204004 Share Posted September 1, 2014 Jeżeli nie przedstawi dowodów, to zostanie odpowiednio ukarany, czekaj cierpliwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted September 1, 2014 #204102 Share Posted September 1, 2014 LOL napiszcie jak ściągnąć demko hltv gdy klikam link hltv nie ma żadnego demka są tylko jakieś reklamy po 2 ubt nie widzi hl1 framework u niektórych graczy z top.. no comments a gdy ss czy dema daja ub reason: nic nie ma.. jak nie ma tych hltv dajcie mu ub a sam mu nagram demko nawet nie bedzie wiedział kiedy ^^ ale i tak dostanie ub (j. w.) P.S. zaczyna się robić śmiesznie na serwie ci co tego używają dostają ub bo (j. w.); wylane mam na "karanie" poświęcam wam swój prywatny czas aby pomóc wam pozbyć się cziterów z hl1 (np. no1special czyt. bla (niby pro śmieszni jesteście) [chcecie link do tego czita? only pw] lub dobrygracz; lagi; num_-) i in. g...em a wy macie to w d... i dajecie takim ub.. no comments pozdro.. edit: news wysłany do jednego z adminów "http://multi-head.pl/topic/40176-ubbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb/ chcecie grac z czitami z hl1? daj ub ja mu nie dam 2 raz bana ode mnie nie wylapie" niech sie cieszy wysokimi statami skoro ma inne małe ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawcamocywnocy Posted September 1, 2014 Author #204108 Share Posted September 1, 2014 zmarnowałeś tylko mój czas następnym razem nie banuj mnie tylko zbierz odpowiednie materiały i załóż temat w zakładce zgłoś czitera o ile funkcja admina nie zostanie Ci odebrana .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted September 1, 2014 #201383 Share Posted September 1, 2014 zmarnowałeś tylko mój czas następnym razem nie banuj mnie tylko zbierz odpowiednie materiały i załóż temat w zakładce zgłoś czitera o ile funkcja admina nie zostanie Ci odebrana .... ty marnujesz swój wyjdź na dwór przejdź się a nie przed kompem non stop słowa dotrzymuje (graj na swoim new nick z hl1; dlaczego nick zmieniłeś?) P. S. temat dot. ub a nie rozpisce kto co komu i ile czasu.. edit: wy się ośmieszacie w takim razie ub and /close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malu Posted September 1, 2014 #204125 Share Posted September 1, 2014 Ty otrzymujesz UB a admin 1 pkt ostrzeżenia za brak dowodów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malu Posted September 1, 2014 #204126 Share Posted September 1, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts