Gość Guest Napisano 1 Września 2014 #203784 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Mam pewien problem wczoraj na tym serwerze FFA w godzinach popołudniowych na serwer weszła osoba z czitami WH SH itp.. i podszywała się pod mój nick : ~`*PaweuU*`~ | Power-Basse | i po pewnym czasie wyrzuciło mnie z serwera a potem dostałem bana za tą osobę więc piszę tutaj z prośbą o odbanowanie na serwerze, ip mam zmiennie ale resety nie pomagały niczego, ciągle pokazuje mi komunikat z banem proszę o wyjaśnienie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 1 Września 2014 #203788 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 No i raczej ciężko Ci będzie wejść na serwer, ponieważ masz aktywnego bana od serwera z powodem "cheater destroyed" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2014 #203789 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 No wiem, ale dostałem go niesprawiedliwie więc liczę na naprawienie tego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2014 #204488 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Zbanował cie plugin na niedozwolone skrypty, więc ub nie uzyskasz. Możesz zrobić 1oo reklam sieci i zostaniesz odbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2014 #204490 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi