Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #203153 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Imię: Patryk Wiek: 15 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: GG ; 51495620 Staż na forum: 5 Godzin, co prawda, ale myślę, że każdy ma szanse. Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Powiem szczerze, nie miałem jeszcze tej rangi. Ale kiedyś trzeba spróbować. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Jak na razie żadne. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: Stwierdzicie to po wywiadzie na dole. Ilość wolnego czasu, na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Powiem tak, około 10 godzin dziennie raczej tak, mimo to, że koniec wakacji mogę w szkole, siedzieć na tele. [align=center]Kolor Błękitny (Ja) [/align] [align=center]Kolor różowy ( Ola) [/align] [align=center]1. Pozwolisz ze zacznę od pierwszego rutynowego pytania.Jak się nazywasz? [/align] [align=center]Nazwiska wolę nie podawać, ponieważ boję się spamu zaproszeń na fb. Mam na imię Olga. [/align] [align=center]Spoko miło nam Cię poznać. [/align] [align=center]2 .A więc teraz moja kwestia, Drugie rutynowe pytanie, to jak się znalazłaś na Multi-Headi co Cię skłoniło do pozostania na tej sieci ? [/align] [align=center] Znalazłam się tutaj dzięki serwerowi, na którym aktualnie mam admina, Spodobało mi się jak szybko i łatwo można tam karać, Wiedziałam już wtedy, że szybko z niego nie zrezygnuję. Po jakimś czasie poznałam tutaj ludzi, którzy są w porządku. Pasuje mi atmosfera. Najbardziej do pozostania na sieci namawiał mnie Malu haha.[/align] [align=center]3. Naszym ostatnim rutynowym pytaniem jakie ci zadamy , jest Jaki jest twój ulubiony, sport ?[/align] [align=center]To zależy czy mam oglądać czy grać lub ćwiczyć, Oglądać najbardziej lubię piłkę ręczną, ponieważ cały czas coś się dzieje, sytuacja-wynik- może się szybko zmienić. Jeśli mam grać to wybierać piłkę nożną. Siatkówki nie lubię, ponieważ jestem za niska Jeżdżę dużo na rowerze... Wydaje mi się, że to wszystko.[/align] [align=center]Dziwne, pytanie będzie, ale chcieli byśmy wiedzieć czy spożywasz alkohol ? [/align] [align=center]Bardzo rzadko, sporadycznie, Jeśli jest jakaś okazja. Mam słabą głowę,Wolę uważać, słabo wygląda pijana (ładnie napisane) kobieta [/align] [align=center]5. Skoro spożywasz alkohol to jakie jest najciekawsze miejsce gdzie doszło do spożycia? [/align] [align=center]Do spożycia haha oczywiście alkoholu Uważam, że nie było żadnego specjalnego miejsca, głównie to domówki, ogniska itp[/align] [align=center]6. przejdźmy już do następnego pytania, powiedz nam Co byś zrobiła gdyby jutra miało nie być ? [/align] [align=center]To bardzo trudne pytania jak dla mnie ;D Na pewno bym chciała ostatni raz porozmawiać z kilkoma osobami... zjeść coś dobrego Po prostu się dobrze bawić, bez obaw o konsekwencje, bo przecież jutra nie będzie.[/align] [align=center]czy wierzysz w prawdziwą miłość? I czy kiedykolwiek ją przeżyłaś ? [/align] [align=center]Oczywiście, że wierzę Nie przeżyłam hehehe myślę, że nie ma co się w tym temacie rozpisywać.[/align] [align=center]Osoby które gorąco pozdrawiam to: Geralt z Rivi, Proxx, adonai29, Malu, Spalony, Strajk, Evo, HardeQ, n-ty, NumberObe, Norbi, Malin oraz tych o których zapomniałam ;D[/align] [align=center]Dziękujemy za mile spędzony czas i życzymy Ci sukcesów na naszym forum, jak i sukcesów życiowych.[/align] [align=center]Ciebie ostatecznie też.[/align] [align=center]Dzięki. [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #203165 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Zdecydowane nie..: -wiek -ilość postów Poznaj ludzi, zdobądź posty i spróbuj wtedy. To prawda, że wywiad jest na prawdę niczego sobie, ale pozostałe czynniki niestety zmuszają mnie, aby dać negatywną odpowiedź. Spróbuj poźniej, a zapewne będe na tak! @Edit: I te pytania z alkoholem.. po prostu powiem dziwne. A najciekawsze miejsce ze spożywaniem alkoholu to już system rozwaliło Najciekawsze miejsce gdzie lubisz spędzać czas z przyjaciółmi - git.. ale.. tego sie nie spodziewalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #203257 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Słaby wywiad. myślę, że to powinno decydować o akceptacji/odrzuceniu podania, a nie jakieś posty. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #203270 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Zdecydowanie za wcześnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #203271 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi