Go艣膰 Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #203153 Udost臋pnij Napisano 30 Sierpnia 2014 聽 Imi臋: Patryk 聽 Wiek: 15 聽 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: GG ;聽51495620 聽 Sta偶 na forum: 5 Godzin, co prawda, ale my艣l臋, 偶e ka偶dy ma szanse. 聽 Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: Powiem szczerze, nie mia艂em jeszcze tej rangi. Ale kiedy艣 trzeba spr贸bowa膰. 聽 Twoje osi膮gni臋cia na forum聽Multi-Head.pl: Jak na razie 偶adne. 聽 Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: Stwierdzicie to po wywiadzie na dole. 聽 Ilo艣膰 wolnego czasu, na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: Powiem tak, oko艂o 10 godzin dziennie raczej tak, mimo to, 偶e koniec wakacji mog臋 w szkole, siedzie膰 na tele. 聽 聽 聽 [align=center]Kolor B艂臋kitny (Ja) [/align] 聽 [align=center]Kolor r贸偶owy ( Ola) [/align] 聽 聽 聽 聽 聽 聽 [align=center]1. Pozwolisz ze zaczn臋 od pierwszego rutynowego pytania.Jak si臋 nazywasz? [/align] 聽 [align=center]Nazwiska wol臋 nie podawa膰, poniewa偶 boj臋 si臋 spamu zaprosze艅 na fb. Mam na imi臋 Olga. [/align] 聽 [align=center]Spoko mi艂o nam Ci臋 pozna膰. [/align] 聽 [align=center]2 .A wi臋c teraz moja kwestia, Drugie rutynowe pytanie, to jak si臋 znalaz艂a艣 na Multi-Headi co Ci臋 sk艂oni艂o do pozostania na tej sieci ? [/align] 聽 聽 聽 聽 [align=center]聽 Znalaz艂am si臋 tutaj dzi臋ki serwerowi, na kt贸rym aktualnie mam admina,聽Spodoba艂o mi si臋 jak szybko i 艂atwo mo偶na tam kara膰,聽Wiedzia艂am ju偶 wtedy, 偶e szybko z niego nie zrezygnuj臋. Po jakim艣 czasie pozna艂am tutaj ludzi, kt贸rzy s膮 w porz膮dku. Pasuje mi atmosfera. Najbardziej do pozostania na sieci namawia艂 mnie Malu haha.[/align] 聽 [align=center]3. Naszym ostatnim rutynowym pytaniem jakie ci zadamy , 聽jest 聽Jaki jest tw贸j ulubiony, sport ?[/align] 聽 [align=center]To zale偶y czy mam ogl膮da膰 czy gra膰 lub 膰wiczy膰,聽Ogl膮da膰 najbardziej lubi臋 pi艂k臋 r臋czn膮, poniewa偶 ca艂y czas co艣 si臋 dzieje, sytuacja-wynik- mo偶e si臋 szybko zmieni膰. Je艣li mam gra膰 to wybiera膰 pi艂k臋 no偶n膮.聽聽Siatk贸wki nie lubi臋, poniewa偶 jestem za niska Je偶d偶臋 du偶o na rowerze... Wydaje mi si臋, 偶e to wszystko.[/align] 聽 [align=center]Dziwne, pytanie b臋dzie, ale chcieli by艣my wiedzie膰 czy spo偶ywasz alkohol 聽? [/align] 聽 [align=center]Bardzo rzadko, sporadycznie, 聽Je艣li jest jaka艣 okazja. Mam s艂ab膮 g艂ow臋,Wol臋 uwa偶a膰, s艂abo wygl膮da pijana (艂adnie napisane) kobieta聽[/align] 聽 [align=center]5. Skoro spo偶ywasz alkohol to jakie jest najciekawsze miejsce gdzie dosz艂o do spo偶ycia? [/align] 聽 [align=center]Do spo偶ycia haha oczywi艣cie alkoholu 聽Uwa偶am, 偶e nie by艂o 偶adnego specjalnego miejsca, g艂贸wnie to dom贸wki, ogniska itp[/align] 聽 [align=center]6. przejd藕my ju偶 do nast臋pnego pytania, powiedz nam Co by艣 zrobi艂a gdyby jutra mia艂o nie by膰 ? [/align] 聽 [align=center]To bardzo trudne pytania jak dla mnie ;D 聽Na pewno bym chcia艂a ostatni raz porozmawia膰 z kilkoma osobami... zje艣膰 co艣 dobrego Po prostu si臋 dobrze bawi膰, bez obaw o konsekwencje, bo przecie偶 jutra nie b臋dzie.[/align] 聽 [align=center]czy wierzysz w prawdziw膮 mi艂o艣膰? I czy kiedykolwiek j膮 prze偶y艂a艣 ? [/align] 聽 [align=center]Oczywi艣cie, 偶e wierz臋 Nie prze偶y艂am hehehe my艣l臋, 偶e nie ma co si臋 w tym temacie rozpisywa膰.[/align] 聽 [align=center]Osoby kt贸re gor膮co pozdrawiam to: Geralt z Rivi, Proxx, adonai29, Malu, Spalony, Strajk, Evo, HardeQ, n-ty, NumberObe, Norbi, Malin oraz tych o kt贸rych zapomnia艂am ;D[/align] 聽 [align=center]Dzi臋kujemy za mile sp臋dzony czas i 偶yczymy Ci sukces贸w na naszym forum, jak i sukces贸w 偶yciowych.[/align] 聽 [align=center]Ciebie ostatecznie te偶.[/align] 聽 [align=center]Dzi臋ki. [/align] 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #203165 Udost臋pnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Zdecydowane nie..: 聽 -wiek 聽 -ilo艣膰 post贸w 聽 Poznaj ludzi, zdob膮d藕 posty i spr贸buj wtedy. To prawda, 偶e wywiad jest na prawd臋 niczego sobie, ale pozosta艂e czynniki niestety zmuszaj膮 mnie, aby da膰 negatywn膮 odpowied藕. 聽 Spr贸buj po藕niej, a zapewne b臋de na tak! 聽 @Edit: I te pytania z alkoholem.. po prostu powiem dziwne. A najciekawsze miejsce ze spo偶ywaniem alkoholu to ju偶 system rozwali艂o 聽 Najciekawsze miejsce gdzie lubisz sp臋dza膰 czas z przyjaci贸艂mi - git.. ale.. tego sie nie spodziewalem 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #203257 Udost臋pnij Napisano 30 Sierpnia 2014 S艂aby wywiad. my艣l臋, 偶e to powinno decydowa膰 o akceptacji/odrzuceniu podania, a nie jakie艣 posty. Jestem na nie. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #203270 Udost臋pnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Zdecydowanie za wcze艣nie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #203271 Udost臋pnij Napisano 30 Sierpnia 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Redaktora. 聽 聽 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi