Gohan !! Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Cześć mam problem na laptopie, zainstalowałem sobie kilka miesięcy temu ns, i dzisiaj jak chce włączyć cs to nie chce mi się włączać, nic nie wyskakuje żaden błąd, pokazuje się na kursorze od myszki ze ładuje się i nagle przestaje, odczekam zawsze 5 minut i próbuje jeszcze raz, czasem się włączy a czasem nie i tez jest ten problem jak wyłączę ( np. pójdę na internet coś poskrobać i po kilku minutach wyłączam ) i odpalam cs to mam ten sam problem. Pomoże ktoś ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kudvix Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 jedno rozwiazanie kup cs 1.6 na steamie gdy gralem na ns mialem podobny problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gohan !! Posted February 17, 2016 Author Share Posted February 17, 2016 Tam gdzie pobieralem ns byly 1 dzien serwery OFF i dlatego mi sie cs nie chcial wlaczac, teraz wszystko dziala. close Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...