Gohan !! Napisano 14 Lutego 2016 #397859 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Cześć mam problem na laptopie, zainstalowałem sobie kilka miesięcy temu ns, i dzisiaj jak chce włączyć cs to nie chce mi się włączać, nic nie wyskakuje żaden błąd, pokazuje się na kursorze od myszki ze ładuje się i nagle przestaje, odczekam zawsze 5 minut i próbuje jeszcze raz, czasem się włączy a czasem nie i tez jest ten problem jak wyłączę ( np. pójdę na internet coś poskrobać i po kilku minutach wyłączam ) i odpalam cs to mam ten sam problem. Pomoże ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kudvix Napisano 14 Lutego 2016 #398145 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 jedno rozwiazanie kup cs 1.6 na steamie gdy gralem na ns mialem podobny problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gohan !! Napisano 17 Lutego 2016 Autor #399297 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Tam gdzie pobieralem ns byly 1 dzien serwery OFF i dlatego mi sie cs nie chcial wlaczac, teraz wszystko dziala. close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 18 Lutego 2016 #399769 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi