Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Podanko ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: RODOSOWA WJEZDZA :D

Doświadczenie (w byciu adminem): pół roku :o

Znajomość AMXX (W skali 1-10) 8-9

Staż w CS-sie: ponad 2 lata

Steam ID: 0:1:30551644

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/RODOSOWA%20WJEZDZA%20%3AD/80.72.43.106:27027/

Dlaczego TY .!:Podobno jestem bardziej z pozytywnych osób na serwerze. Jestem miła, komunikatywna, mam dobry kontakt z innymi graczami. Po drugie jestem u Was czesto i chciałabym Wam pomóc :)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: minimum 5 h :) ale czasem to i koło 10 :o

Kontakt: ogólnie steam ale też  fb oraz tel :)

Stara, ale to akurat plus :D.  Godzinki są, amx też ładnie, grałem z Tobą nie raz, nie dwa i nie sprawiałaś problemów. Nie ma się w sumie do czego przyczepić :). Na tak, powodzenia.

Za stara jesteś na tego typu gierki cieniasie :D

Mały staż jako admin, mały staż w cs'ie. Bardzo wybuchowa, często obraża na steam, więc może nie panować nad sobą i dawać niesłuszne bany..

Poza tym konto pod podanie.

Zartowałem. Miła i pomocna, podpowiada nowym.

Na tak :D

Jestem na tak.

-Mimo że widziałem cię tylko 3 razy na serwerze ( sam nowy jestem ), to jestem na tak ponieważ jesteś miła widziałem jak z innymi rozmawiałaś.

- Wiek ;)

- AMX

- Godzinki na serwerze.

Konto na forum pod podanie, a co do aktywności na serwerze nie zauważyłem byś zgłaszała, ale to takie małe zastrzeżenie... Myślę, że szansę można dać, ale forum zdecydowanie do podciągnięcia.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...