Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202481 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Data i godzina:Wczoraj koło 17 Nick admina/gracza, który zawinił:Nie wiem chyba Spalony Dowody:-- Świadkowie:Serwer Uzasadnienie:A wiec dołaczylem na jailu do ct, Spalony mowi ZoQu mikro 3,2,1,0 mowie Siema, mam Po chwili dostaje bana "majk" i nie moge dołączyć do ct... A co najlepsze siedzielismy na ts'ie -.- Wiec nie wiem za co ten ban =.= Prosze o odbanowanie jezeli jest taka mozliwosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 29 Sierpnia 2014 #202485 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 W takim razie zapraszam admina do wypowiedzi na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 29 Sierpnia 2014 #202505 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 W bansie nie widzę żadnego bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202510 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Wiec tak, Nie słyszałem w ogóle twojego siema, dodałem bana. Potem dopiero uslyszalem cb. na ts jak się pytałeś czemu masz bana. Normalnie dał bym Ci od razu ub lecz w naszych pliczkach na razie się nie da . Ub dostaniesz na pewno ale dopiero jak będzie taka możliwość. @ strajk bana na ct nie ma w bansie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 29 Sierpnia 2014 #202528 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Spalony wyjaśnił sprawę. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 29 Sierpnia 2014 #202529 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi