Long way to hell Napisano 13 Lutego 2016 #397828 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Nick: Long way to hell Wiek:20 Doświadczenie (w byciu adminem): około 3 lat jako admin u was także sporo czasu już wcześniej zabawiłem ^^ Znajomość AMXX (W skali 1-10): myślę że między 6-7 Staż w CS-sie: Długi juz nawet nie powiem dokładnie ile ale coś około 7-8 lat? Steam / NonSteam: Non-Steam Dlaczego Ty: Ponieważ jestem ogarniętym graczem / adminem na serverze zwracam uwagę na każde zgłoszenie na u@ / oraz sam zgłaszam cheaterów gdy nie ma admina na serverze. Chętnie wróciłbym na waszą serverownie by ponownie minimalizować ilość negatywnych graczy ^^ Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od godziny do 4 godzin. Kontakt: GG / facebook (w razie potrzeby nawet telefon komórkowy) <-- podaje na pw GT : http://www.gametracker.com/player/Long%20way%20to%20hell/80.72.40.110:27027/ Miło byłoby wrócić na posadę administratora oraz pomagać wam ponownie ^^ jest to pierwsza serverownia do której z chęcią wracam ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 13 Lutego 2016 #397834 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Jestem na NIE +Masz wymagane godziny +amx -Nie grałeś długo i nie wiem czy ktoś Cię pamięta Więcej nie mogę stwierdzić, bo cię nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malmorit Napisano 14 Lutego 2016 #397835 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Jestem na Nie: -nie widziałem Cię na serwerze Daj się poznać od nowa, wszystkim graczom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 14 Lutego 2016 #397868 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Na nie. Nie widziałem Cie na serwerze. Daj się poznać wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banan564 Napisano 14 Lutego 2016 #397900 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Póki co na nie. 4 godziny dziennie? Dobrze by było ... Jesteś trochę za krótko, pograj trochę z nami, Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 14 Lutego 2016 #397901 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Rowniez na NIE. -Dopiero co wrociles i juz chcesz byc adminem? Daj sie poznac innym adminom oraz graczom. -Czasami obrazasz. + za staz i za wiek a takze znajomosc amx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2016 #397907 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Dokładnie.. na nie,bo Cię nigdy nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 14 Lutego 2016 #397918 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Również na NIE. +Wiek +Doświadczenie -Godziny są, ale aktywność przez ostatni czas bardzo słaba -Nie znam Cię i wątpię, że znają Cię nowi gracze i admini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 14 Lutego 2016 #398102 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Za wcześnie na podanie.Dopiero wróciłeś pograj z nami daj się poznać i pokaż, źe ci zależy. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi