August Napisano 29 Sierpnia 2014 #202343 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Data i godzina: 14:00 29.08.2014 Nick admina/gracza, który zawinił: Maly MeKinToSz Dowody: http://www11.zippyshare.com/v/43924934/file.html Świadkowie: EvO Uzasadnienie: Odpał grał kilka rund (około 10), admin był informowany na u@, na zwykłym say'u, przez mikrofon, że jest odpalony gracz, a ten wszystko miał gdzieś i sobie grał Taka osoba nie powinna mieć w ogóle admina. Z premedytacją olewa zgłoszenia. Wcześniej kickował za afk i poganiał ludzi do paki, więc miał flagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Sierpnia 2014 #202346 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Owszem zgłaszałeś mi 2 razy, żebym wszedł na serwer. Banowałem czitera, który grał zdecydowanie za długo, widząc ile było zgłoszeń na u@. Admin grał sobie w najlepsze. Gdy chciałem zapytać go dlaczego nie reaguje to wciąż nie odpowiadał mi na u@. Dlatego zostanie on ukarany ostrzeżeniem w dziale adminowskim. Mam nadzieje, że na przyszłość będzie wypełniał swoje obowiązki jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Sierpnia 2014 #202347 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202363 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Otwieram na prośbę admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały MeKinToSz Napisano 29 Sierpnia 2014 #202366 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 EvO dlaczego nie poczekałeś na moja wypowiedz ? Nie miałem admina bo się zbugował. wiec proszę o usuniecie kary. Admini mogą potwierdzić moje bugi admina które nie raz trwają cała mape a nie raz po kilku minutach już go mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Sierpnia 2014 #202373 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Nie poczekałem na Twoją wypowiedź ponieważ widziałem, że chwilkę wcześniej banowałeś. Po tych banach nie było zmiany mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały MeKinToSz Napisano 29 Sierpnia 2014 #202380 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 usuń ostrzeżenie. Skarga bezpodstawna. do zamknięcia. mogło nie być zmiany mapy wystarczy ze opuszczę server na sekunde i juz mi nie czyta flagi admina a z rana miałem jeszcze problemy z netem i mnie rozłączyło kilka razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 29 Sierpnia 2014 #202516 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Sprawę rozstrzygnie Joe z EvO co do ostrzeżenia / zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 29 Sierpnia 2014 #202517 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi