Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #202133 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Witam chciałbym złożyć skargę na admina . Wchodzi On na serwer przeważnie o godz. 23:00 - 2:00, kiedy niema już większości ludzi i adminów na serwerze, wiec jest On jedynym adminem na serwerze o tej godzinie. Banuje on przeważnie niesprawiedliwie i kiedy ma swój własny kaprys. Zbanował On mnie dzień wcześniej za "wh" nie sprawdzając nawet w jakikolwiek sposób czy takowe posiadam. Dzisiaj dostałem UB i mogę znowu grać. Dzisiaj chciałem sobie pograć z kolegą, ale kolega dostał bana za "obrazę" na 1 dzień. Żadnej obrazy nie było tylko jedno niecenzuralne słowo z jego ust, ale duma i poczucie wolnej ręki ze strony admina pozwoliło mu na swobodne zbanowanie mojego kolegi na 1 dzień. Podsumowując chciałbym abyście dali UB mojemu koledze i także o zmniejszenie pola do popisu adminowi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202147 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Póki co nie będę nawet tego czytać - najpierw dostosuj się do wzoru i nie zapomnij o dowodach, bo w przeciwnym razie skarga wyląduje w koszu, a Ty zostaniesz ukarany ostrzeżeniem od moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Sierpnia 2014 #202352 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Niezastosowanie się do wzoru + brak dowodow /close i +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Sierpnia 2014 #202360 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi